Sådan kan du give din terrasse et autentisk look

Mange plejer at overse terrassen, når haven skal renoveres. Dette er ærgerligt, da i den største del af danske haver, er det terrassen, der fylder det meste. Dette vil altså sige at den er en utroligt nem måde at give din have et fuldstændigt nyt look. Lær mere om, hvordan du bla. kan ændre din haves udtryk fuldstændig, herunder.

Mindre vedligeholdelse og et glødende look

Hvis ud i forvejen ejer en fliseterrasse, kender du problemet med ukrudt mellem fliserne. Lige meget, hvor mange gange, du bruger ukrudtsbrænderen, eller ligger på knæ og hiver det op, kommer det altid igen. Fliserne er umulige at gøre rene på overfladen, og du overvejer måske om træterrassen er et bedre alternativ? Denne idé er faktisk ikke så tosset. En træterrasse giver din have et nyt udtryk, på samme tid med, at den er nemmere vedligeholdes. Hos Wimex finder du træterrasser i mange forskellige designs, som vil passe til præcis dine behov. Wimex tilbyder både WPC-terrasser og træterrasser. Men hvad er forskellen på de to?

  • Træterrassen er den almindelige træterrasse, som er lavet af træbrædder. Den vil afgive et autentisk look, som du ikke vil kunne nå med WPC-terrassen. Træbrædderne har naturligt nogle skønhedsfejl, såsom sprækker og huller, som ikke vil blive taget højde for. Disse skønhedsfejl tilføjer til charmen, og resulterer i en glødende og varm træterrasse.

  • WPC-terrassen derimod, er lavet af kompositbrædder, som består af 100% intet bambus. Kompositbrædderne er vendbare; det vil sige at det er muligt at vende nogle af brædderne med bunden opad, for at give et mere autentisk look, sådan at alle brædderne ikke ligner hinanden på en prik. Derudover er det ikke muligt for kompositbrædder, på nogen måde, at sprække, revne eller trække skruehoveder op, så de er langt mere holdbare, og skal ikke vedligeholdes lige så meget, som den almindelige træterrasse.