Gaveguide: Dette skal du give din mand i gave

Årsdag, fødselsdag eller bare for at overraske –anledningen er der, men en god gaveidékan være svær at finde. I denne artikel får du derfor lidt inspiration til at fåvalgt en god gave, som manden i dit liv vil sætte pris påog glæde sig over i lang tid.

Giv en personlig gave

En personlig gave kan se ud påmange måder, og der er ikke kun én rigtig måde at give en personlig gave. Vær for såvidt muligt kreativ –tænk over, om der er nogle gode minder eller interne historier eller jokes, som du kan bruge som udgangspunkt for gaven. Det behøver ikke at være superromantisk –det kan ogsåvære en god noget internt eller et rammende citat, som du får printet påen kaffekop eller t-shirt. Har du mod påat skrue ekstra op for intimiteten, kan du ogsåforsøge dig med et klippekort til forskellige tjenester –lige fra de frække til de søde. Kun fantasien sætter grænser, sålænge du holder dig til noget, der giver mening for ham.

Giv en drengerøvsoplevelse

En anden god taktik er at give ham en rigtig drengerøvsoplevelse, som han sent vil glemme. Til dette formål kan du købe en oplevelsesgave, hvor der findes lidt til enhver smag indenfor oplevelsesgaver til mænd –det kan være eventyrligt og fuld af adrenalin såsom bungyjump eller en Ferraritur, eller det kan gåmere roligt for sig med en god omgang øl- og vinsmagning eller en klassisk luksusbarbering med ragekniv. For at udfordre ham og gøre det endnu mere interessant, kan du give ham en oplevelse, som han ikke selv ville have valgt.

Giv ham det han ikke vidste, han manglede

En brugbar gave er altid et hit hos manden –særligt hvis den kan gøre hverdagen nemmere. Er der noget du ved, han mangler, kan du naturligvis starte her, men er dette ikke tilfældet, kan du altid finde det, han ikke vidste, han manglede. Tænk over, hvad han laver til hverdag og hvordan du kan optimere disse situationer. Går han med slips, er en elektronisk slipsebøjle god til at holde orden i skabet. Er han vild med at lave mad, kunne en specielt designet smageske være sagen. Bruger han bilen meget er en elektronisk p-skive en stor hjælp. Hvis han er ryger, kan du prøve at forære ham en e-cigaret som et sundere alternativ –se et udvalg her.