Sådan kan du spare penge på HP blækpatroner

Blækpatroner kan godt være dyre, da de er produceret til at passe nøjagtig til den printer, du har. Hvis du har en HP printer, men du synes producentens originale blækpatroner er en tand for dyre, så er der heldigvis en billigere løsning. Her vil du få forklaret, hvordan du kan spare penge og stadig få dine HP blækpatroner.

HP er i konstant udvikling

Din printer og dine blækpatroner er nok ikke dit kæreste eje i dit hjem, da de ikke ligefrem forbindes med hyggelige elementer i boligindretning. På trods af dette er det dog ofte en nødvendighed at kunne udskrive dokumenter i forbindelse med skolen, arbejdet og mange andre sammenhænge.

 

HP følger da også med tiden og er i konstant udvikling. Dette kan ses i form af deres flotte designs af printere, som ikke gør dit hjem mindre inspirerende at se på. Derudover er det også blevet muligt at printe trådløst fra din smartphone, android eller computer. Endnu et tegn på nyere tider er, at HP også har fokus på en bæredygtig produktion.

Samme kvalitet, men billigere

Ovenstående information om HP er muligvis også grunden til, du netop har valgt en printer og blækpatroner produceret af HP. Det er forståeligt, hvis du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af dine blækpatroner og ønsker det perfekte match med din printer. Der findes dog kompatible HP blækpatroner, som koster en tredjedel af prisen på de originale blækpatroner. Det vil sige, at disse blækpatroner er ”discount blækpatroner” lavet af en anden producent end HP.

 

Blækpatroner til HP printere kan for eksempel findes her, hvor de har samme høje kvalitet som de originale. Det er værd at nævne, at du på siden her har en 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke bryder dig om produktet, kan det sendes retur igen, og du får dine penge tilbage.