Kolding – oprindelsesstedet for Danmarks bedste romkugler

Romkugler er en fantastisk eftermiddagssnack, det er noget mange danskere er glade for, og de kan findes hos de fleste bagere og konditorer i Danmark. Der er mange forskellige variationer til hvordan en romkugle kan laves. Hvis du leder efter Danmarks bedste romkugle, så skal du ikke lede længe. Du kan nemlig finde den bedste romkugle i Danmark hos Seest Bageri som er lokaliseret i Kolding. 

Bageriet i Kolding bruger den traditionelle opskrift på romkugler, men har kombineret den med et personligt touch, som har gjort at denne romkugle har vundet titlen, som Danmarks bedste romkugle. 

Den traditionelle opskrift med en personlig twist 

Alle kender den traditionelle opskrift på en romkugle. Smagen er som ingen anden, det er klassiske og gode smag, som man gerne vil have, når man har lyst til en romkugle. Derfor er der også mange der bruger denne opskrift grundet at den er et hit blandt mange danskere. Dog vil mange bagere og konditorer gerne have deres eget personlige twist på de kager, som de laver, da dette gør det mere interessant for deres kunder. 

Bageriet i Kolding har også været i gang med at lege med idéen om at lave en personlig romkugle, og dette fik stor succes, og har siden fået navnet som Danmarks bedste romkugle.  

De har brugt den traditionelle opskrift på romkugler, men har valgt at dække romkuglen med flere lag af saltkaramel, som derefter bliver dækket med 60% ægte belgisk chokolade. Dette giver et sprødt knæk, når du bider ned i denne dejlige romkugle. Derudover bliver der drysset hasselnød krokant oven på chokoladen. Dette er med til at give mere bid i romkuglen, men den skaber også en utrolig smagsoplevelse i munden, da chokoladen, saltkaramellen og hasselnød krokanten komplimenterer hinanden fantastisk godt.  

Find Danmarks bedste romkugle hos Seest Bageri i Kolding.