Sådan får du en fed oplevelse med drengene

Hvem siger, at voksne ikke kan lege? At lege og fjolle rundt synes i høj grad at være forbeholdt børn, men det er en skam. Det kan være både befriende og sundt at slå sig løs med sine venner. Hvis du også synes, at der hurtigt kan gå lidt for meget hverdag i livet, så kan det være på tide at stoppe op. Måske er det dig, som skal tage initiativ til at få samlet venneflokken til et par timer eller en hel dag med hyggeligt samvær og spændende aktiviteter! 

Kongelunden har et bredt udvalg af forskellige aktiviteter for drengerøve, barnlige sjæle og alle andre, der bare godt kan lide lidt action og leg. Se mere på Kongelunden.dkog bliv klogere på de mange muligheder. Her kan du finde blandt andet paintball, laser, skydning og sumobrydning.

Sådan kan du gribe det an

Når den perfekte dag skal planlægges, kan det være en god idé at overveje følgende: 

  • Hvad er anledningen? Polterabend? 25-års fødselsdag? Eller bare en tiltrængt pause fra hverdagens trummerum? 
  • Skal aktiviteten være en overraskelse for én eller flere af dine venner, eller er I alle fælles om at beslutte, hvad der skal foregå? 
  • Hvornår skal det være? At planlægge i god tid kan være en fordel, så dine venner kan nå at reservere dagen. 
  • Hvornår har I det sjovest sammen? Er I slagsbrødre og til direkte konfrontation? Eller er I mere til strategiske konkurrencer, hvor det i højere grad er hjernen, der bliver udfordret? 

Selvom det kan være godt at have planlagt de grove linjer på forhånd, må der være plads til spontanitet. Det vigtigste er, at I har det sjovt. Hvem ved – måske kan det blive til en tradition med en paintballkamp i ny og næ? 

Hiv vennerne med til en sjov oplevelse og slip jeres indre drengerøve løs!