Før du køber en ny trampolin

Det er altid rart at have en trampolin ude i haven, fordi det stimulere dine børn, samt dræner det dem også for energi. Det kan derfor ses som en rigtig god investering, fordi det er jo ikke mange penge, man skal betale for en helt ny trampolin. Der findes dog nogle modeller, som koster rigtig mange penge, men det er også mere til de professionelle udøvere. Der er dog nogle ting du skal have styr på, før du vælger at købe en trampolin, dem vil jeg forsøge at nævne herunder.

Pladsen

Det er vigtigt at du har plads, til at have en trampolin stående, også uden at den fylder alt for meget. Det kan dog også anbefales, at hvis du ikke har meget plads i haven, så kan der købes en lille trampolin der ikke fylder ligeså meget. For din og dine børns sikkerhed, så kan jeg også anbefale at du køber et sikkerhedsnet, så du har ro i sindet når dine børn er ude på trampolinen alene. En god ide er at hvis du har høje træer eller lignende i haven, så stil din nye trampolin i skyggen, så dine børn ikke for alt for meget sol imens de er ude at brænde noget energi af.

Læs omkring de forskellige trampoliner

Der er flere forskellige producenter, når man kigger på trampoliner, derfor kan det være en god ide at kigge rundt. Fordi der er selvfølgelig nogle, som er bedre end andre, imens du betaler mere for nogle end hvad er nødvendigt. Det kan derfor være en meget god idé at læse omkring de forskellige producenter, for at se om du betaler mere bare for navnet når du køber en ny trampolin. Læs meget mere om emnet på trampolinguiden.dk

Sikkerheden

Det bedste du kan gøre fra start, det er at fokusere på sikkerheden, når du kigger dig om efter en ny trampolin. Fordi det kan godt være du skal bruge lidt flere penge, på at købe sikkerhedsudstyr, men det kan virkelig betale sig i sidste ende. En førsteprioritet er helt sikkert et sikkerhedsnet, som betyder at dine børn kan hoppe så tosset de vil, uden at de risikere at flyve udover trampolinen. De kan desuden også hoppe ind i nettet, uden at det går i stykker fordi det er i høj kvalitet, derudover er der nogle flere ting som også kan anbefales. For at din trampolin ikke skal blive båret væk af vinden, hvis der pludselig kommer en kraftig vind, så kan man købe noget der hedder stormanker, som skal skrues ned i jorden og sættes fast til trampolinen. Dette gør at den bliver holdt fast bedst muligt, så du ikke skal være bange for at den ryger over i en have, eller gør skade på forskellige huse eller køretøjer.