Derfor skal du leje en DJ til din næste fest

Skal du snart fejre dit bryllup, en fødselsdag eller en konfirmation? Lige meget hvad grunden er, er der altid en god grund til at have noget ordentlig lyd og noget fed musik at danse til. Giv dine gæster muligheden for at slå sig helt løs på dansegulvet eller at skråle med på de bedste sange. Drop Spotify, Lej DJ– og brug hellere din mobil på at tage billeder og video af din fede fest mens en DJ spiller for fuld musik.

Det praktiske omkring Lej En DJ

Når du lejer en DJ hos Lej En DJ, er du først og fremmest sikret en fed fest fra start til slut. Du bestemmer selv, hvilken musik DJ’en skal spille. De forskellige DJ’s har hver deres område inden for musikken, som de er eksperter i. Så der er noget for enhver smag. Alt lige fra 90’er hits og slowdance til techno og børnemusik. Og der er selvfølgelig også mulighed for at give ønsker i løbet af festen. 

DJ’en medbringer selv alt det, der skal bruges til at sætte rammen om en fed fest. Det inkluderer professionelt lydudstyr, så du får den bedste lyd, der kan sætte fut i dansegulvet. Det inkluderer også et væld af farverigt, festligt lys, som kan hjælpe med at sætte stemningen for festen. DJ’en sætter selv alting op i god tid før festens start, og DJ’en pakker selv alting sammen igen, når festen er slut. Transporten er selvfølgelig også inkluderet. Det eneste du og dine gæster skal er at fylde dansegulvet, synge med på sangene og have det sjovt.

Hvordan du lejer en DJ

For at leje en DJ hos Lej En DJ, skal du bare ringe eller udfylde kontaktformularen med lidt detaljer om din fest, så modtager du et tilbud inden for 24 timer.