Det vigtigste du bør huske, når du køber børnetøj

Selvom man måske ikke skulle tro det, kan børn være omtrent lige så vanskelige at finde tøj til som kræsne ægtefæller, hvis de da ikke er en anelse værre. Enten har de små fremtidige tøjshoppere absolut ingen interesse i nyt tøj, eller også er de besat af tanken om kun at iføre sig helt bestemte tøjgenstande. Ak ja, det er ikke altid lige nemt.

Som forældre, er det din opgave at sørge for at dit barn har det tøj de behøver, og at dette tøj ikke blot matcher dit barns præferencer men i særdeleshed også dine egne. Du er det eneste der står imellem dit barn og en hverdag hvor alle dage i børnehaven tilbringes i fastelavnskostumer – og hey, vi dømmer ingen hvis de har lyst til at tilbringe en fredag i Spiderman kostume, men det er ikke just praktisk.

Komfort er vigtigere end din yndlingsserie!

Vi ved alle godt at i sidste ende, er det forældrene der tager alle de store beslutninger angående valg af børnetøj: Det er dig der sørger for at der er et meningsfuldt match imellem pris, kvalitet, stil og så den sidste (og vigtigste) detalje.

Børn er en ret nem gruppe at sælge til: Vælg deres yndlingsserie, film eller spil og smæk et motiv fra dette på en beklædningstilstand. Vupti, pludselig er det et attraktivt produkt for en bred vifte af små poder der forelsker sig i; ”Den der T-shirt med ham der fra yndlingsfilmen! Jovist, stoffet er billigt og T-shirten er syet lidt sjovt og hey, den er lidt ubehagelig at have på men man må jo lide for sin passion, ikke sandt mor?”

Som forældre er det vigtigt at du vælger tøj der er komfortabelt. Vælg altid stof der er åndbart og som har en smule stretch, så du er sikker på at tøjet ikke blot er behageligt, men også tillader at dit barn vokser en smule i det.