Find det rigtige inventar til din forretning

Kommer du ind i en kageforretning, slagter eller fiskehandler, hvor alle varerne er præsenteret på en indbydende måde, kan det være svært at holde igen, fordi man får lyst til at prøve det hele. Inventaret man vælger i sin forretning har stor betydning for kunden, da man også spiser med øjnene, og hvis varerne ser friske ud, og er flot præsenteret, har man automatisk lyst til at købe mere. Der er også en faktor i forhold til sundhed man skal være opmærksom på, når man sælger madvarer, da det kan have nogle konsekvenser, hvis maden ikke er frisk. Man skal derfor sørge for at alt bliver opbevaret og fremvist under den rette temperatur, hvilket svinger mellem fisk, kød, chokolade osv.

Hos Cateringinventar kan man finde en lang række forskelligt inventar til sin forretning heriblandt inventar til forretninger, der sælger mad eller råvarer. Kølediske, montrer og kølereoler findes i forskellige størrelser og design, så du kan finde en model med den rigtige kapacitet, der passer til dine produkter og forretnings fysiske rammer. Mellem produkter, der har til formål at holde køleprodukter, kan man finde diske og reoler til kød, fisk, chokolade og grøntsager. Kølereolerne tilgængelige hos Cateringinventar kommer med:

  • Ventileret køl
  • Automatisk afrimning
  • Selvlukkende døre
  • Nogle kølereoler kan låses

Produkter i høj kvalitet

Generelt for produkterne er en høj kvalitet, der bliver sikret gennem udelukkende forhandling med dygtige producenter af køleinventar heriblandt danske Vibocold og italienske Technodom. Det er ekstremt vigtigt at kvaliteten er høj, når det handler om opbevaring af fødevarer, og derfor bør man ikke gå på kompromis med dette ved køb af køleinventar. Med et fokus på at forhandle produkter, der begrænser energiforbruget, og derved værner om miljøet, er produkterne designet efter at  minimere forbruget af strøm. På den måde er der også en økonomisk fordel, da man kan spare på elregningen.

Mangler du nyt inventar, kan du altid ringe og få rådgivning omkring produkterne og deres funktioner, der bunder i mange års erfaring med forhandling af inventar. Det kan være en bekostelig affære, hvis man skal have en masse nyt inventar, og man har derfor mulighed for finansiering i form en afdragsordning eller leasing, hvis det er nødvendigt. Når du bestiller større inventar er det muligt at få dag til dag levering, og man kan eventuelt selv hente varerne. I forhold til reklamation, har man de første 12 mdr. mulighed for at få tilsendt reservedele gratis, hvis det bliver nødvendigt. Der er yderligere mulighed for at tilkøbe udvidet garanti, hvis man gerne vil være dækket ekstra godt ind. Du kan finde meget mere information på linket om Cateringinventar, og se alle de andre produkter inden for udstyr til storkøkken, der er tilgængelige. Der tilbydes også inventar til fremstilling af mad og andre muligheder for opbevaring samt hårde hvidevarer og beklædning. Inventaret er vigtigt for at få en butik til at se professionel og inspirerende ud, da det er afgørende for at give kunden den bedst mulige oplevelse.