De vigtigste innovationer indenfor personlig transport i dag

Personlig transport er noget, som rører os alle. For vi skal alle fra A til B, og vi vil gerne gøre det på vores egne præmisser. Men der er rivende udvikling i denne sektor, og det kan være svært at vide, hvad der er op og ned. Derfor kan du nedenfor læse om nogle af de vigtigste innovationer, som sker indenfor personlig transport!

Bilen skal da deles

Vi bliver i dag mere og mere miljøbevidste og samtidig også mere økonomisk bevidste. Det betyder altså, at der er flere og flere mennesker, som aktivt vælger at dele deres bil med andre.

Det kan eksempelvis være igennem services som GoMore og lignende, mens det også bare kan være sammen med venner og bekendte, som skal samme sted hen. Kort sagt, så handler det om, at personlig transport ikke behøver at være miljøskadeligt på den måde, som vi er vant til.

Det skal være let og transportabelt

Hvis du har holdt øje med nyhederne, så har du garanteret set de nye el løbehjul. El løbehjulene er blevet en hel dille blandt især, som virkeligt har taget dette transportmiddel til sig.

Og det er et symbol på noget større, for når vi vælger personlig transport, så skal det være ligetil, og det skal ikke skabe problemer derude. Hoverboards og Segways er, lige som el løbehjul, symboler på forskellige transportmidler, som skal fylde så lidt i byen som muligt.
Samtidig er de også praktisk orienterede, fordi du, eksempelvis, kan lade dem op derhjemme og bare stille dem op ad væggen. For mange i de indre byer er det en vigtig faktor i valget af transportmiddel!

Kan computeren tage over?

Måske er den vildeste og mest sci-fi idé, som vi har set indtil videre, idéen om biler, der kan køre selv. Bilerne, hvor en computer udregner det hele, så du kan læne dig tilbage og slappe af.

Selvom de selvkørende biler ikke helt er blevet en realitet endnu, så betyder det ikke, at de ikke faktisk er ved at være på vej – for det er de.
Mange firmaer såsom Google er ved at teste deres prototyper for at se, hvad de kan, og hvordan man kan optimere dem. Og hvem ved, måske bliver personlig transport ikke så meget om, hvem der bliver transporteret, men skal i stedet handle om, hvordan man bliver transporteret – og her af en computer. Læs mere om tests på testoverblikket.dk.