3 tips til dig, der har fået leje bolig i Århus

Du er lige flyttet in i en lejebolig i Århus eller gør det snart – Tillykke! Du kender måske ikke nogen, der bor i Århus, eller også gør du, men du ved ikke hvor alt det fede sker, eller hvordan du finder rundt i verdens mindste storby. Bare rolig, vi er her til at guide dig til det fede studieliv i Danmarks bedste studieby.

Det lækre

En studiehverdag kræver til tider lidt ekstra forkælelse. Når pengene ikke lige rækker til Lagkagehuset, kan du med fordel gå på opdagelse i uddannelsesstedernes kantiner. Det er også værd at “tjekke ud”, hvor der kan købes en billig brunch, når Rusugen rammer hårdt. På cafeerne ved åen er der ofte morgenmad eller brunch til studievenlige priser – hvilket er lækkert, når nu du også skal betale til din leje bolig i Århus. 

Det sjove

Trænger du til en aften hvor studierne kan sættes lidt i baggrunden, og hvor din leje bolig i Århus skal have lidt ro? Så kom til Studenterbarens Pub Quiz. Pub Quizzen bliver afholdt hver mandag i Studenterhus Aarhus’ bar – den i kælderen – og det er skide sjovt! 

Det billige

I Mejlgade ligger flere restauranter med virkeligt gode tilbud. Så skal du selv, dine venner eller kæresten forkæles, kan i med fordel tjekke menuerne ud. Trænger du til at forlade din leje bolig i Århus lidt, så kan barerne i Frederiksgade samt Bodegaen ved åen helt klart anbefales. Her kan du få øl til billige penge, men du kan også få drinks og special øl. Trænger du derimod til en dansefest, så hold endelig øje med, hvornår der er lange fredagsbarer på de forskellige institutter! Ingen kan feste som Aarhus’ studerende!

Du kan også med fordel tage et smut forbi Godsbanen. Her har de kreative sjæle mulighed for at udfolde sig, og det er både hyggeligt, billigt og sjovt, både når der afholdes arrangementer, og når du bare har lidt ekstra fritid.

Så få dig endelig en leje bolig i Århus, så du altid er tæt på alle disse sjove arrangementer. Se lige her en yderst god boligudlejning i Århus.