Sådan finder du gaven til drengen der har alt

Skal du give en gave til en dreng som i forvejen har alt indenfor legetøj, tøj o.lign? Så er der hjælp at hente. Der findes flere gode bud på gaver som er personlige og sjove for barnet og som både er udfordrende og spændende. Herunder får du nogle bud på gaver, som kunne være sjove at give til drengen som har alt.

1.      En personlig fodbold med drengens navn

Mange drengebørn er vilde med fodbold. Måske er modtageren af din gave også det? Uanset hvad er legetøj til udendørsaktiviteter altid en god gave. Det hjælper til, at barnet kommer udenfor og får frisk luft og motion. Med en fodbold fra kickmyball.dk kan barnet nemlig få sit eget navn på fodbolden. En fodbold med barnets navn på gør gaven meget personlig og unik og vil helt sikker falde i rigtig god jord hos modtageren af gaven. Fodbolden bliver leveret oppumpet og er derfor med det samme klar til kamp og leg på fodboldbanen.

Sammen med fodbolden kan du evt. købe noget træningsudstyr, så barnet kan øve sig. Det kunne f.eks. være træningskegler, så de snedige finter kan trænes. En fodbold med navn er et godt valg – og er sjovt for både barnet og dets forældre.  Skal du gøre det endnu mere fedt for din dreng, kan du vælge at hænge fodboldene på væggen med en boldholder som kan hænge på væggen. Se disse flotte fodboldholder til væg her.

2.      Udendørsspil

Udover en fodbold med navn findes der et stort udvalg af legetøj som kan bruges udenfor. Eksempelvis stangtennis, et basketballnet, et løbehjul, et par rulleskøjter og mange andre sjove ting.

Mange børn har rigtig meget legetøj til brug indendørs, og derfor kan det være en god idé at give legetøj som kan bruges udendørs. Det indbyder til mange timers sjov og leg udendørs, hvilket både giver barnet motion og en masse frisk luft.

3.      Brætspil for hele familien

Et brætspil som kan spilles af hele familien vil helt sikkert falde i god jord hos børn og voksne. Der findes et hav af forskellige brætspil som kan spilles af folk i alle aldersgrupper. Find et sjovt og underholdende spil hvor hele familien kan være med. Så kan familien hygge sig indendørs med spillet på en grå regnvejrsdag.

4.      Spændende bøger for børn

Der findes rigtig mange skønne bøger til børn. Alt efter barnets aldersgruppe kan du sikkert finde en passende og spændende bog. Er barnet stor nok til selv at kunne læse, kan du finde en letlæselig bog med en sjov fortælling. Kan barnet endnu ikke læse, findes der også mange gode bøger, som mor og far kan læse højt for barnet. Børn har godt af at læse og/eller blive læst højt for og ved at forære en bog i gave, er du med til at sikre at barnet bliver god til at læse og forstå. Har barnet en speciel interesse for f.eks. biler, kan du evt. købe en bog om biler som er letlæselig for barnet og som indeholder billeder, som barnet kan kigge på.

Et alternativ er sangbøger. Sangbøger er sjove og hyggelige at have, og der findes mange skønne sangbøger for børn i forskellige aldersgrupper.