Lampeguide: Tidløse klassikere

Der vil altid være de designere, der stort set formår at designe nogle ikoniske klassikere, som aldrig går af mode, og som vi altid vil være stolte af at have i vores hjem. De forstår at ramme folket, og det som med garanti vil pynte hjemmet og sætte prikken over i’et mange år ud i fremtiden. Fælles er det smukke og klassiske udtryk, der giver indretningen kvalitet og et unikt look. Det kan være et dyrt køb i første omgang, men på sigt en investering, der vil vise sig at være god.
Vi kigger nærmere på nogle af de lamper, der ligger i den dyre prisende, men som med tiden kun vil stige i værdi.

Find din næste lampeklassiker her

AJ standerlampe, af Arne Jacobsen
Standerlampen, designet af Arne Jacobsen, fås også som bordlampe, og som over tid er svaret på en ægte klassiker. Prisen bærer præg heraf, men samtidig får du også en lampe, der er tidløs i sin enkelthed og som er efterspurgt i mange danske hjem.

Koglen, af Poul Henningsen
Kogle lampen, der er kendt for sine 72 blade fordelt ud på 12 rækker, giver et unikt lysfald ud i rummet, der på ingen måde blænder, men spreder et smukt lys.
Igen finder vi en klassiker i den efterspurgte kalibre, der, siden tidernes morgen, har været én af de mest populære lamper i den danske møbelhistorik.

Pineapple pendlen, af Frank Kerdil
Lampen, der er designet af Frank Kerdil og Dyrberg Larsen, udfolder sig i sin enkelhed som en ananas, der spreder lys og glæde i rummet. Unikheden findes i materialevalget af poleret akryl og spejlplader produceret af polysteren. Lampen kan både anvendes som pendel over et smukt spisebord eller stående på gulvet, hvor den vil se sig flot ud som en slags lotusblomst. Se et stort udvalg her.