Nordal – æstetiske, unikke og tidløse møbler

Virksomheden Nordal blev grundlagt i 1991, og er siden dens stiftelse blevet et ikon indenfor møbler, vitrineskabe og brugskunst. Nordal har en passion for farver, former og æstetik, og meget af virksomhedens inspiration kommer fra det gamle Indien. Nordal laver mange forskellige møbler, blandt andet vitrineskabe, spiseborde, sofaer, puffer og spejle. Er du på udkig efter nogle nye møbler, der kan give din bolig, eller din arbejdsplads, et autentisk og æstetisk touch, så er du kommet til det rette sted.

Inspiration hentet fra Indien

Brandet Nordal er bygget op omkring traditioner og er et meget anerkendt møbel- og interiørbrand, der sætter pris på godt håndværk, smukt og tidløst møbeldesign samt unikt interiør. Nordal taler specielt til dem, der tør at skille ud fra mængden. Nordal er altså med andre ord en virksomhed, der drives af en stærk passion for god og anderledes stil.

Brandet er kendt for den innovative og unikke tilgang til at skabe mode inden for møbler, vitrineskabe og brugskunst. De ligger stor vægt på farver, former og æstetik, og det ses tydeligt på deres store udvalg af møbler og interiør. Virksomhedens navn stammer fra stifterne Annie og Ingolf Nordal, og specielt Ingolf Nordal havde interesse i det gamle Indien, hvorfra han importerede møbler og interiør, og nyfortolkede dem i en dansk designkontekst.

Kvalitet i verdensklasse

Nordals store udvalg af møbler og interiør spænder bredt, og der er garanti for, at du kan finde et produkt der passer specielt til dine behov. Uanset hvad din bolig mangler, kan du være sikker på at Nordal har det, lige meget om du er på jagt efter et nyt spisebord, et elegant vitrineskab eller en funktionel og praktisk hylde til væggen.

Hos Nordal er du garanteret møbler af yderst høj kvalitet, og du vil aldrig skulle gå på kompromis med noget – hverken kvalitet, design eller funktionalitet. Alle Nordals møbler er produceret efter højeste standard, når det kommer til slidstyrke og modstandsdygtighed, og dine møbler fra Nordal er derfor en langtidsholdbar investering. Med et Nordal møbel, kan du altså få sat et særdeles personligt præg på hjemmet, samtidig med at møblerne nemt kan integreres i indretningen.

Med et møbel fra Nordal, får du altså et æstetisk og funktionelt møbel, som kan give et personligt touch til dit hjem i mange år frem. Lyder det som noget for dig, så kan du her finde et stort udvalg af møbler fra Nordal.