Gynger skaber sjov, leg og hygge i haven

Som forælder kan du nok nikke genkendende til, at du ønsker at få dit barn til at bruge tid udenfor i haven. Det gjorde du selv, da du var barn – og med de digitale underholdningsapparater, som fås til børn i dag, kan det være svært at få børnene til at lege ude i den friske luft. En computer, et TV eller en tablet sikrer barnet timevis af underholdning, men ingen fysisk aktivitet eller frisk luft.

 

Hvis du ønsker at få dit barn til at bruge tid udenfor i den friske luft, bør du skabe nogle gode udendørs rammer med masser af aktiviteter for dit barn. I dag skal der nemlig gøres en indsats for at gøre haven til en tiltrækkende legeplads for børnene sammenlignet med dengang du var barn.

Gynger og gyngestativer

 

En aktivitet, som aldrig går af mode hos børn er at gynge. Gynger fås i dag som enkelt gynge, hvor gyngen kan hænges op i et træ eller lignende, og så fås gynger som klassiske stativer med dobbelt gyngesæt, men du kan også få gyngestativer med tilhørende klatrevæg, rutsjebane eller stige – altså en hel legeplads samlet i et stativ.

 

Du kan i dag også få gyngestativer, der kan justeres, så gyngen både kan bruges som babygynge og som børnegynge for børn i alderen 1-10 år. Her finder du et stort udvalg af gynger og gyngestativer.

 

Gynger og gyngestativer fås i materialer som træ, metal eller plast, og så kommer de i forskellige former og størrelser. Du kan desuden få gynger og gyngestativer i alverdens farver, så du kan vælge lige præcis den farve, der passer til haven, eller som dit barn ønsker.

 

Sjov, leg og hygge for dig og dit barn

 

Én ting, som du kan være helt sikker på, er at alle gynger og gyngestativer vil sikre masser af sjov og leg samt bringe stor glæde for dit barn. Hos de helt små, vil en gynge med sikkerhed bringe masser grin, når du, som forælder, skubber dem frem og tilbage.

 

En gynge og et gyngestativ er altså et sjovt legeredskab til børn, men det det forhindrer jo ikke de voksne i at tage sig en svingetur enten alene eller sammen med barnet. Har du små børn er gyngen nærmest et most i din have. Gyngen vil med sikkerhed sikre kvalitetstid og udendørs hygge for dig og dit barn samt sikre glade stunder for barnet – også i fremtiden.