Gode idéer til udendørs leg

Foråret og sommeren nærmer sig med hastige skridt. Inden længe bliver det igen vejr til at opholde sig udendørs og nyde det danske forår og sommervejr. Når det bliver varmt udenfor, bliver det også vejr til udendørs leg og sjov for hele familien. Børnene elsker udendørs leg, da der ikke er så mange regler som indendørs. Udendørs er det tilladt at grave og blive beskidt, og de må løbe rundt lige så tosset de vil. Hvis du mangler nogle gode idéer til udendørs sjov og leg i det gode vejr, får du her en række forslag til, hvad familien kan hygge sig med.

 

Sandkasse

En sandkasse er et klassisk valg. En sandkasse giver børnene mulighed for at bygge sandslotte og bage sandkager hjemme i haven. Sandkassen kan sikre børnene underholdning i timevis, og der findes en masse sjovt legetøj og graveudstyr til sandkassen. Hvis du bor i et nabolag med mange katte, eller har mange træer i nærheden af sandkassen, kan du med fordel investere i en sandkasse med låg. Med et låg er du sikker på at sandet i sandkassen forbliver rent, så det er sjovt at lege i over længere tid. Alt efter om du har små eller lidt større børn, kan du få en sandkasse i en passende størrelse. En sandkasse sikrer timevis af underholdning og den opfordrer dine børn til kreativ og fri leg, hvor kun fantasien sætter grænser.

 

Trampolin

En trampolin i haven er også et sikkert hit til børn i alle aldre. Ligesom med sandkassen, kan trampolinerne fås i mange forskellige størrelser og former, som kan købes alt efter hvor gamle dine børn er, eller hvor meget plads du har i haven. En trampolin er et sjovt redskab som sikrer dine børn en masse frisk luft og god motion, så du er garanteret trætte børn om aftenen. For mere sikkerhed kan du med fordel investere i et sikkerhedsnet til trampolinen, så dine børn ikke falder ned og kommer til skade.

 

Gyngestativ

Et gyngestativ er også en af børnenes udendørs favoritter, uanset hvor gamle de er. Gyngestativerne fås både i træ og metal, og gyngerne kan fås i plastic eller træ. Hvis du har små børn, kan du købe en babygynge til gyngestativet, så familiens mindste også kan hygge sig i haven. Hvis du har lidt større børn, vil en dækgynge eller en sansegynge være et sikkert hit, som kan sikre børnene mange timers sjov og underholdning i haven.