Guldsmed Bent – Smykkeforretning i Århus

Er du bosat i Århus, og er du på udkig efter den bedste smykkeforretning i Århus? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her kan du nemlig få smykker i Århus samt helt igennem fantastisk service. Guldsmed Bent er beliggende i centrum af Århus blot 40 meter fra strøget. Denne smykkeforretning i Århus har eksisteret siden 1975, og den har været familiedrevet lige siden. Hos Guldsmed Bent kan du få et hav af forskellige smykker i guld og sølv, samt et traditionsrigt udvalg af dåbsartikler. Derudover er de hos Guldsmed Bent også specialister indenfor forlovelsesringe, smykkelåse, diamanter, perler samt reparationer, der bliver udført på deres eget værksted. Der udfører de nemlig specialopgaver, som kunderne har efterspurgt. Ønsker du at se deres store udvalg af smykker, kan du blot gå ind på http://guldsmedbent.dk.

Gode råd og vejledning hos Guldsmed Bent

Ikke nok med, at de hos denne smykkeforretning i Århus sælger alverdens smukke smykker, så giver de dig også gode råd og vejledning til, hvordan smykkerne vedligeholdes på bedst mulig vis samt meget mere. Hos Guldsmed Bent sætter de nemlig en ære i at give deres kunder den bedst mulige vejledning om deres smykker, og de ønsker kun, at kunderne træffer den helt rigtige beslutning, når det kommer til valg af smykke. De giver eksempelvis gode råd til valg af overfladebehandling på et smykke. Dette er vigtigt, da det ofte er overfladebehandlingen, der bliver slidt ved brug. Derudover bliver overfladen slidt meget forskelligt fra bruger til bruger, og dette gælder specielt ringe, som jo sidder på fingrene under hverdagens gøremål, og derfor er udsat for ekstra meget slid.

Hos Guldsmed Bent ved de desuden en helt masse om perler, som er organiske og lavet af østers. Derudover er hovedbestanddelen af perler altså kalk, hvilket gør perlerne yderst sarte overfor blandt andet sæbe, creme og parfume – de nedbryder perlerne og gør dem matte at se på. idet de fleste perler også er limet på smykkerne, og idet limen ældes og bliver mør, skal perlerne også med jævne mellemrum have en ny omgang lim.