Gode råd ved køb af bolig til erhverv

Hvis du er på udkig efter en ny erhvervsbolig, så er der mange ting, du bør overveje, før du træffer din beslutning. Det er vigtigt at få kompetent rådgivning, så du er opmærksom på alle de faktorer, som kan spille en rolle i en positiv eller negativ retning for din virksomhed. Kompetent rådgivning kan sørge for, at eksempelvis alle tilstandsrapporter er udført korrekt, så du ikke køber en erhvervsbolig, som ikke er i god stand. Det kan blive en dyr fornøjelse, hvis du køber en bolig, som efter købet kræver en stor renovering. I nogle tilfælde kan forsikringen gå ind og hjælpe, men ved at gøre det rigtigt i første omgang, kan du slippe for en masse ekstra arbejde efter boligkøbet.

Find en bolig der matcher med din virksomhed

Når du kigger på ny bolig, hus eller lejlighed så er det vigtigt, at du kan se din virksomhed arbejde i den. Et boligkøb er en stor investering, og derfor er det vigtigt, at du kan se din virksomhed få en hverdag i boligen. Her spiller størrelse og antal værelser en stor rolle. Alle medarbejdere skal kunne være i boligen og kunne trives med den plads der er. Derudover er det vigtigt, at beliggenheden af boligen passer med dine ønsker. Om boligen ligger i byen eller på landet får en stor indflydelse på prisen.

Overvej nøje hvor længe du kan være i din nye erhvervsbolig

Hvor boligen ligger, samt hvad prisen på boligen er, har også stor indflydelse på, hvor nemt det er at komme af med boligen igen. Derfor bør du overveje, om du ønsker at arbejde i boligen i en kort eller længere periode. Dette kan være svært at vurdere, da både fremtidig vækst og antallet af medarbejdere her spiller en stor rolle. Kan du ved boligkøbet se, at du ikke skal eller kan være her i mange år, så bør du købe en bolig, som også er eftertragtet for andre.