Er du i ”havehumør”?

Hvis du har grønne fingre, kender du måske det med, at trangen til at komme i haven nogle gange bare opstår. Selvom der næsten altid er noget at tage fat på i haven, er det alligevel svært nogle gange at finde på et projekt at gå i gang med. Her kan du få nogle forskellige idéer til, hvad du kan foretage dig i haven.

Opfrisk din terrasse

Hvis du har en terrasse, er det sikkert en stor del af din have. Det er her, hvor hele familien samles en sommeraften. Derfor er det også fedest, hvis det er et rart sted at være. Hvis du gerne vil give din terrasse en opfriskning, kan du starte med at give den noget nyt stenmel, så den kan komme til at få et lidt nyere look. Find billig stenmel her. Herefter kan du pynte op med nogle nye krukker og have møbler. Til sidst kan du placere nogle fine lanterner, som kan give lys om aftenen.

Lav gangstier i haven

Hvis du ønsker dig en have, som er lidt mere autentisk og uperfekt, kan du lave nogle gangstier rundt omkring i haven. Gangstierne kan du supplere med nogle flere buske og planter. Det vil gøre haven virkelig hyggelig at bevæge sig rundt i. Gangstier er også specielt godt, hvis du har børn, der kan lide at lege ude i haven. Det gør det langt mere spændende for dem at lege derude, hvis det ikke bare er én stor græsplæne.

Lav nye bede

Vil du bare gerne i gang med en helt klassisk haveopgave, kan du springe ud i at lave et nyt bed med alle dine yndlingsblomster. Hvis du i forvejen har nogle bede, kan du også nøjes med at give dem en kærlig hånd ved at fjerne ukrudt og tilføje nogle blomster.