5 tips til at få skygge på terrassen

Når sommeren er over os, kan det ofte blive en meget varm fornøjelse at opholde sig på terrassen, i haven, på altanen, eller hvor man ellers plejer at nyde en kold øl eller en god bog i det fri. Når uret peger på eftermiddagstimerne, skal du desuden passe godt på ikke at opholde dig i den bagende sol i for lang tid ad gangen – og sørg endelig for at drikke rigeligt med væske!

Her kan du se 5 tips til, hvordan du kan få skygge på din terrasse, sådan at du stadig kan opholde dig derude, selvom solens stråler bager.

  1. Vælg en af de mange slags Cane-Line Parasoller til at passe til lige dine behov og til din terrasse – disse kan du vælge i mange forskellige slags størrelser, designs og farver. Du kan eksempelvis investere i en hængeparasol eller en parasol med tilt, sådan at du nemt kan justere den i forhold til solens placering på himlen.

  2. Brug et skyggesejl til at få skygge. Disse kan fås som både trekanter, rektangler og firkanter – på den måde kan de sagtens passe fint til lige din terrasse.

  3. Du kan også vælge at anlægge din have på en måde, hvor et træ giver skygge til terrassen. Det kan både være en smuk, naturlig og funktionel løsning.

  4. Hvis du kan lide en smuk og naturlig løsning med træ, kan du også vælge vandret espalierring, hvor grenene på træet danner en slags flad pandekage. Det kan være en god idé at plante disse fire træer i hvert sit hjørne af terrassen, sådan at grene og blade udgør et tag.

  5. Montér eventuelt en markise, hvis din terrasse er lige ved siden af huset. En markise kan du nemt køre ud, så snart du har brug for skygge, og den er desuden forholdsvis nem at montere selv.