Stor fest i vente?

Går du med tanker om at afholde en stor festbegivenhed i forbindelse med en fejring af en art, så er der mange ting, der skal på plads. At være en vært til en fest er lettere sagt end gjort. Med foråret i vente, kan det være du går specifikt med tanker om at holde en havefest eller en indflytterfest efter den storeflyttedag. Der kan være mange grunde til at fejre med musik og mad. Sidstnævnte er tilmed en vigtig del af festen, da glade gæster som oftest har fyldte maver.

Hvad du skal servere

Alt efter hvad lejligheden lægger op til, kan man tænke over menukortet til ens store festbegivenhed. Hvis det skal være mere uformelt, kan man vælge at hyre et cateringfirma, som kan opsætte en lækker buffet/tag-selv-bord. På den måde får man et bredt udvalg og får gæster op at stå, så de bedre kan mingle. Det er en oplagt mulighed til en havefest. Man kan også vælge at gå den mere uformelle vej og vælge en 3-retters menu, som man selv har skræddersyet. Mange cateringvirksomheder har et fast menukort, men nogle vælger at have retter, som man kan vælge som man lyster. En god forret kunne eksempelvis være laksetatar eller noget andet let. Til hovedret kunne man vælge en god steg eller mørbrad med tilhørende salat. Hvis det er buffeten, man går efter, er der da mange forskellige slags at vælge imellem. Kun fantasien kan sætte grænsen. Men det gælder om at favne bredt, hvis du holder en fest, hvor 50+ mennesker skal tilfredsstilles.

Bestil online catering

Om du skal have buffet, helstegt pattegris eller det helt tredje til din festbegivenhed, kan det betale sig at undersøge forskellige cateringvirksomheder på nettet. Her er der en farverig palette af menuer og tilbud, som kan være med til at gøre din dag mindeværdig.