3 bedste drukspil til festen

Sidder du til fest med venner eller veninderne, så er et godt drukspil altid en god idé. Det er en god måde, at få ekstra gang i festen, og selvfølgelig også hvis man gerne vil være lidt ekstra fuld, inden turen går videre til byen.

Her i artiklen har vi samlet 3 af de bedste bud på gode og sjove drukspil, som man altid kan gøre brug af, når man sidder til festen med et spil kort, nogle terninger og kolde øl. Ideerne fra denne artikel er lånt fra ideertilfest.dk, som er en af landets største og førende sider med forslag til alt, hvad der relaterer sig til at holde en forrygende fest.

Pyramide med kort

Mange kender sikkert dette klassiske drukspil, som kan spilles af alle. Man skal huske sine fire kort, og herefter skal man enten bluffe eller spille sandfærdigt, når man lægger kort ud i en pyramide. Det er altid sjovt, og det vil med sikkerhed give jer en masse at drikke.

Majer er altid en sikker vinder

Hvis man har terninger til rådighed, så kan et spil som Majer – eller stavet Meyer altid komme på banen. Vi vil ikke gennemgå reglerne i denne besked, men husk blot på at man skal have et godt pokerface for at vinde spillet.

Buffalo kan bruges!

Dette er ikke så udbredt som de andre, men det betyder ikke at det ikke er mindst ligeså sjovt. Her skal man tælle til 21 og for hvert tal skal man sende den videre til den venstre eller højre side makker. Det bliver sværere og sværere, alt efter hvor mange gange det lykkes deltagerne at nå til 21. For når dette sker, skal man tilføje en regel også kan det blive rigtig hektisk.