Dansk design i slidstærkt materiale og smuk finesse – oplagt som gaveidé

Siden 1878 har den danskejet virksomhed SEJ Design eksisteret med tidligere fokus på sko industrien, men i dag med øjne stærkt knyttet til den moderne indretning i form af brugskunst og interiør.
Det er en produktserie designet med et tidløst fokus og i en kvalitet produceret af PUR-gummi.

PUR-gummiens mange fordele og egenskaber

De fleste ved, hvordan gummi ser ud og føles som om, selvom der findes forskellige udgaver og kvaliteter af gummi, heriblandt PUR-gummi. Men hvad er det egentlig for et slidstærkt materiale, der er tale om?

PUR-gummi er i sit materiale utroligt fleksibelt og medgørligt og gør det tilmed slidstærkt og nemt at holdbare. Det kan holde til en del stød og slag og får ikke nemt skræmmer og ridser.
Har man pyntegenstande lavet ud af PUR-gummi, er det nemt at sammensætte med andre materialer som fx beton eller aluminium og stadig komme til sin ret.

Materialet kan tåle visse fedt og olietyper, hvorfor SEJ Designs oliebakke ville være en oplagt gaveidé til køkkenentusiasten.
PUR-gummi er også lyddæmpende, og netop SEJ Designs dækkeservietter ville være et godt valg at anvende på spisebordet, så man både undgår ridser på bordet og lyde fra bestik og glas.

Giv en gave med succes og garanti for taknemmelighed

De fleste vil blive glade for ting til boligen, for selvom vores stil og smag for indretning og dekoration er forskellige, er der alligevel nogle interiørbrands, der altid formår at passe sig ind i et hvert hjem.
SEJ Design er, som nævnt, et tidløst design, der stræber efter at skabe danskhed, når det er bedst, bæredygtigt materiale i god kvalitet og nogle produkter, der tilmed er funktionelle.

Det er en produktserie, hvor man finder bakker, krukker, dækkeservietter og oliebakker produceret i PUR-gummi og som fremstår med et stærkt og eksklusivt udtryk. At give en gave lavet ud af PUR-gummi, er der garanti for at den holder for evigt, for materialet kan tåle helt op til 120 plusgrader og ned til 40 minusgrader, hvilket gør det rengøringsvenligt og svært at slide op ved brug.

Klik her og find SEJ Designs produktsortiment. Måske gaveidéen venter derinde.