4 sjove køkkengadgets

Elsker du at stå i køkkenet, og vil du gerne udvide din samling af køkkengrej? Der findes virkelig mange sjove, finurlige og nyttige køkkenting, som kan gøre madlavningen både nemmere og sjovere. Læs med her og få 5 bud på køkkengrej du måske ikke kendte til.

 

  1. Bøfformeren

Burgere er et af de mest populære spise, når man går ud på restauranter og caféer. Det er blevet en helt kunst at lave lækre burgere. Der findes dog ikke meget, der kan slå en hjemmelavet burger, og også her kan du få lov til at eksperimentere. Hos Billig Billy kan du få en bøfformer til kun 20 kr., så du altid kan lave perfekte bøffer: www.billig-billy.dk.

 

  1. Alle elsker sushi

Sushi er efterhånden blevet en af de mest populære ting at spise i Danmark. I hver eneste by ligger en eller flere sushi restauranter. De lækre små fiske- og ris hapsere behøver dog ikke at være forbeholdt restauranter og take-away. Med en Sushi Bazooka har det aldrig været nemmere at lave sin egen sushi. Du kan købe ingredienserne til din sushi i de fleste større supermarkeder.

 

  1. Avocado kniven

En anden potentiel favorit i køkkenet er avocado-kniven. Du kan få et helt specielt værktøj, der både kan skære avocadoen op, tage sten ud og skære den i perfekte skiver. Så hvis du er en avocado-holic, vil du elske dette værktøj. Har du mod på at dyrke din egne avocadoer, findes der også et sjovt værktøj, der kan hjælpe med at gro stenen til en plante.

 

  1. Lav din egen is

Der er mange måder at lave sin egen lækre is på. Du kan få meget fancy maskiner, der kan lave lækker flødeis på ganske kort tid. Hvis du forsøger at holde den slanke linje, men nyder de kolde varer, kan du købe silikoneforme til at lave sodavandsis i. Fyld dem med din yndlingssmoothie eller saftevand med bær eller frugtstykker i.