Wallstickers til hjemmet – både voksne og børn

En af de nemmeste måder at skabe lidt ny energi og liv i et rum er vha. wallstickers. Der er altid et eller andet sted derhjemme der kunne trænge til en opfriskning og ofte vil rummene få et helt nyt udtryk således at rummet opleves helt nyt og spændende. Vi har samlet en god liste over nogen af de wallstickers vi synes er allerfedest, selvfølgelig delt op i kategorier. Wallstickers er altid nemme at sætte op og nemme at pille ned igen, hvilket også gør dem oplagt til børneværelset hvor der ofte kan være brug for udskiftning i takt med at børnene bliver større.

Wallstickers til børn:

Her kan du finde et lille udpluk af wallstickers som vi synes kunne være fede at få op på børneværelset. Hvis du hellere selv vil se udvalget af wallstickers til både drenge og piger, så tjek denne fede shop ud: dimaria.dk

wallsticker_dont_grow_up_450edderkop_m1  farligeninjaer_s3 bondetraktor_s wallsticker_peterplys_de_mindste_ting__450

Wallstickers til voksne:

Wallstickers er ikke nødvendigvis blot udsmykning, men kan også sagtens være behjælpelig i forhold til for eksempel motivation, se blot disse wallstickers som kan hjælpe dig på vej til at nå dine mål:

explore_dream1 shot_s

Der er masser af forskellige wallstickers derude, og du vil altid kunne finde en eller anden der passer lige netop til dit behov.

Shops der forhandler wallstickers

Der findes flere forskellige hjemmesider der forhandler deres egne wallsticker designs, her får du vores egne personlige favoritter:

Dimaria.dk – Designer selv en masse af deres wallstickers og har et rigtigt stort udvalg.

Nicewall.dk – Designer også selv deres wallsticker.

Guide til opsætning:

Hvis du mangler info til hvordan du sætter dine wallstickers op, så tjek denne video ud. Det er en kort guide der viser dig hvordan du gør helt præcist.