Tre grunde til du bør købe den nye iPhone X

Det kommer ikke som den store overraskelse, at Apple har lanceret nye produkter. Efterhånden er det proceduren for producenter af smartphones – udgiv en smartphone, opgrader den og udgiv en nyere model eller udgave af den. Dog har Apple udarbejdet en kæmpe lancering, hvor hele tre nye smartphones udgives. Disse telefoner er iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X. Sidstnævnte udtales ”iPhone 10” og altså ikke som ”iPhone eks”. Grunden til dette er, at det er 10 år siden, Apple lancerede deres første iPhone. Derfor har de valgt at producere en jubilæumstelefon, som skal markere de 10 år på markedet. Denne jubilæumstelefon er spækket med fede funktioner og opgraderinger, og faktisk er denne iPhone den bedste iPhone nogensinde.

Kameraet er Apples mest avancerede

Den første grund, til du bør købe den nye iPhone X, er, at dets kamera er det mest avancerede nogensinde på en iPhone. Med dual OIS bliver både billeder og videoer bedre end førhen. Dual OIS er optisk billedstabilisering, som gør, at videoer bliver mere bløde, og billeder i mørke og dårlig belysning bliver lysere og bedre. Samsung Galaxy Note 8 og iPhone 8 Plus har allerede dette implementeret i deres kameraer, men det fantastiske ved iPhone X er, at dette er implementeret i både front- og bagkameraet. Det vil derved være muligt at få fantastiske billeder med frontkameraet også. Frontkameraet består ligeledes af TrueDepth, der gør det muligt at tage fantastiske billeder med flotte effekter. Portræt-funktionen kan slås til, hvorefter nye lyseffekter sættes på billedet. De forbruger, som går meget op i fotografi, vil derfor nyde rigtig godt af den nye iPhone X og dets avancerede kamera.

Se også: Sådan bliver priserne på den nye iphone x.

Nyt og spektakulært design

Det første, man lægger mærke til ved den nyeste iPhone, er dens spektakulære design. Selvom størrelsen på telefonen er omtrent den samme som iPhone 8, er iPhone X alligevel den telefon med den største skærm, som Apple har lanceret. Dette skyldes, at skærmen går helt ud til kanten af telefonen, hvor al pladsen dermed udnyttes. Dette gør også, at telefonen altså er mindre, tyndere og lettere end iPhone 8 Plus, selvom størrelsen på skærmen egentlig er større. Ydermere er skærmen af den bedste kvalitet. Det er en OLED Super Retina skærm, som ser fantastisk ud. For at gøre plads til denne store skærm har Apple valgt at fjerne hjem-knappen fuldstændig. I stedet skal man nu swipe for at navigere telefonen. På denne vis følger iPhone X trop med mange Android-telefoner, da de ligeledes navigeres ved brug af swipe og ikke hjem-knapper.

Face ID til at låse telefonen op med

Når hjem-knappen nu er fjernet, skal der en ny metode til at åbne telefonen op. Her introducerer Apple Face ID, der fungerer som en ansigtsgenkendelse. Ved blot at kigge på telefonen med øjnene og swipe opad, vil iPhone X’en blive låst op. Dette er en utrolig smart og effektiv metode, som Apple ligeledes påstår er meget sikker. Alle data gemmes nemlig på en krypteret del af processoren, der ikke kan hackes udefra. Ved brug af en masse kameraer på telefonens front vil ens ansigt blive scannet med 30.000 usynlige infrarøde stråler. Denne funktion implementeres ligeledes som betalingsform – både til mobile betalinger eller tredjeparts applikationer såsom Amazon.