Tonerpatroner

Kender du til følelsen af at sidde og læse sider efter sider på en computerskærm? øjnene begynder at svie og blive røde, og koncentrationen begynder at løbe op? Her vil den bedste løsning være at printe tekstmaterialet ud, således du kan sidde afslappet i en lænestol med en varm kop kaffe i den ene hånd og tekstmaterialet i den anden hånd. Det eneste der kræves for at få tekstmaterialet ud på papir er, at du ejer en printer samt, at du har toner til din printer.

Hvilken slags toner skal jeg vælge?

Det er vigtigt, når du skal købe nye tonerpatroner til din printer, at du først og fremmest køber dem, der passer til din printer. Dernæst kan du købe tonere i alle slags størrelser, hvorfor du kan overveje, hvor meget du har behov for at printe, og hvor ofte du vil købe nye. Du kan eksempelvis købe tonerpatroner, der kan printe 11.000 sider eller du kan købe tonerpatroner, der kun kan holde til omkring 1000 sider. Det er også væsentligt at bemærke, at de valgfrie HP-tonerpatroner har høj kapacitet og derfor skal udskiftes mere sjældent. Dette betyder, at du kan udskrive flere sider med hver patron. Dette skyldes, at denne har en intelligent registrering af tonerniveauer. Det er også vigtigt, at du gør dig overvejelser om, hvad der skal printes. Er det tekstmateriale, som du hyppigst vil bruge den til? eller er det familiens billeder der skal i en fotobog? Tonerpatronerne er tilkoblet noget forskelligt og har forskellige kvaliteter. Det anbefales derfor, at du køber toner efter, hvilket behov der skal afdækkes. Du har mulighed for at se det store sortiment ved at besøge denne side.

Hvad koster det?

Det store spørgsmål er altid, hvad koster det. Prisen varierer og afhænger af kvalitet, mængden af tonerpatroner samt om du blot ønsker farven sort, eller om du også vil have farvepatroner, således du også kan printe billeder ud i farver. Hvis ikke du har råd til at betale hele prisen på nuværende tidspunkt, har du også muligheden for at få lavet en fordelagtig afbetalingsordning.