Tjekliste: Alt du skal vide om at flytte

Vi kender alle sammen til besværet ved at skulle flytte. Det kan virke så uoverskueligt, at vi nærmest overvejer bare at blive der, hvor vi er. Heldigvis er der en række ting, som du kan gøre, som gør hele flytningen mere behagelig for dig selv.

Tjekliste til din næste flytning

Næste gang du skal foretage en flytning så brug vores tjekliste:

  • Overvej flyttemænd. Hvis du nogensinde har prøvet at få andre til at flytte for dig, kan det være svært at gå tilbage til noget andet. Det er dog dyrt, men du bør altid have det med i overvejelserne.
  • Brug tid på at gøre alt klart. Det giver måske sig selv, at du skal pakke alt ned i flyttekasser. Du skal huske på, at når du gør det, skal du fordele vægten ligeligt. Mange begår den klassiske fejl, at de smider alle deres tunge ting, f.eks. tallerkner osv., i den samme flyttekasse. Den ene flyttekasse bliver vanvittig tung, hvor en anden vejer ingenting. Brug lidt ekstra tid på at fordele vægten ligeligt.
  • Lej en trappemaskine. På den måde kan du let og hurtigt flytte dine kasser opad trapper. Mange vælger ikke at have en trappemaskine, fordi de synes, det er for mange penge. I dag kan du leje dem hos flyttefirmaer eller hos dit lokale byggemarked. Du kan læse mere om den her.
  • Lej en flyttebil. Det er nærmest umuligt at flytte en hel lejlighed eller hus med en almindelig bil. Brug lidt penge og lej en flyttebil, hvor du kan have alle dine ting i. På den måde slipper du for at skulle køre frem og tilbage en masse gange.

Disse råd hjælper dig med at få en god flytteoplevelse. Hvis du længe har tænkt på at flytte fra din bolig, så har vi nu fjernet den sidste undskyldning for dig.