Tag på safarirejse og bliv inspireret af Afrikas mangfoldighed

Der er meget lidt, der er så inspirerende som en rejse. Når man kommer ud i verden, møder andre kulturer, ser den smukke natur og får stimuleret alle sine sanser med nye indtryk, får man ikke bare masser af ny energi, men man inspireres også på nye måder. Når du planlægger din næste rejse, så kan du sagtens tage din passion for boligindretning med. Og hvorfor ikke udnytte, at boligtendenserne giver plads til lækre naturmaterialer og en sans for bæredygtighed. Det er en tendens, der passer helt perfekt til souvenirs købt på din næste rejse – især hvis du tager på safari i Afrika.

Tag savannen med hjem

Det kan du selvfølgelig ikke. Og savannen er også et beskyttet naturområde, der skal tages hensyn til. Så hold dig langt væk fra ulovlige genstande, som for eksempel alt hvad der er lavet af stødtænder. Tag i stedet på en bæredygtig safari, og lad dig inspirere af Afrikas smukke og vilde natur. Africa Tours tilbyder safarirejser, og kan du se de majestætiske elefanter og løver, de elegante gazeller, og de smukke giraffer, blot for at nævne nogle få. Du kan også se leopardpletterne på deres originale placering – nemlig på leoparderne. Og du kan se zebrastriber i bevægelse, når flokken løber fra de store katte. Følelsen af solen, den varme savanne, de utrolige dyr, og hele eventyret ved det, er en stemning du kan fange derhjemme. 

Indret dit hjem med ferieminder

De bløde jordfarver, som du finder på den Afrikanske savanne er meget oppe i boligmoden.Du kan derfor roligt lade dig inspirere og male væggene i din yndlingsfarve fra ferien. Herefter er det bare med at fylde på med alt det, der fanger stemningen. Bløde tæpper med mønstre fra dyrelivet, eller de traditionelle Afrikanske kulturelle mønstre. Stearinlys i fad, med hele kaffebønner omkring sig. Husk, at tage masser af billeder, når du er ude at rejse, og få de bedste fremkaldt i stort format. Det sætter et personligt præg på hjemmet, når du sætter dine egne billeder frem. Og det er en langt bedre samtalestarter, med billeder af dig og dine på eventyr, end de traditionelle opstillede billeder. 

Husk at også at slappe af

Nu skal hele ferien jo ikke handle om boligindretning, og vilde oplevelser. Det er også vigtigt at slappe af. Og når du nu er i Afrika, så er det med at udnytte solen og varmen, og tage på badeferie. Du kan for eksempel tage på Zanzibar, hvor du finder nogle af verdens smukkeste sandstrande. Med de høje palmer, det klare blå vand, og helt ikoniske bungalows, er det et billede på paradis. Så er det bare frem med sarongen, og drink i hånden, og nyd din ferie. Husk også her, at tage et billede eller to. Det er med garanti en ferie du gerne vil huske på, og drømme dig tilbage til, når den danske vinter igen melder sin ankomst.