Spar tid med digitalisering af drænkort

Hvis du ejer et landbrug, eller anden ejendom med indlagt dræn i jorden, ved du hvor megen besvær det kan være, at lokalisere og vedligeholde drænene. Selvom man har kort over, hvor drænene er placeret, er disse kort ofte gamle og upræcise, og det kan tage lang tid, at finde det præcise sted at grave efter dræn. Men med ny teknologi, kan du nu spare en masse tid og besvær.

Få præcis navigation med digitale drænkort

Når du får digitaliseret dine drænkort, slipper du for at bruge forældede kort med upræcise angivelser. Det betyder også, at du slipper for at bruge en masse tid, på at grave forgæves efter dræn de forkerte steder. Med et digitalt drænkort, kan du bruge din smartphones GPS til en præcis og let navigation. Digitalisering af drænkort kan altså varmt anbefales, hvis du ønsker et overblik over drænledningerne på din ejendom.

Sådan får du digitaliseret dine drænkort

Vælger du at få digitaliseret dine drænkort, skal du kontakte din landinspektør. Landsyd er et landinspektørfirma, som kan være behjælpelig med at tegne drænledningerne på din ejendom ind på det digitale kort. Ikke alene slipper du således for den upræcise angivelse på de gamle kort, men du får også alle dine drænkort samlet et sted, og kan let dele det med dine ansatte.

Hold det digitale kort opdateret

Når du først har fået lavet et digitalt drænkort, er det let at holde det opdateret med nye drænledninger. Du kan indføre det meste selv, direkte på din smartphone. Men din landinspektør er også gerne behjælpelig med at holde kortets nøjagtighed. Bare sørg for at få det gjort løbende, så du slipper for at skulle finde rundt i nye stumper af anologe drænkort. På den måde slipper du for nogensinde igen at bruge en masse spildtid på at finde drænledningerne, når de skal vedligeholdes.