Med småbørn under armen går tingene nogle gange lidt for stærkt

Og derfor er det godt, at der er hjælp at hente, når uheldet er ude. Det kan være svært at holde styr på alting, når du har et skrigende barn på hver arm, og i hverdagens stress og jag sker der unægteligt nogle uheld.

Du kender det sikkert godt, og du har højst sandsynligt også dine helt egne rutiner – når du skal ud ad døren, så tjekker du lige for at se, om du har husket pung, mobiltelefon og nøgler. Men har du været lidt for ivrig efter at komme afsted, så har du sikkert også prøvet at smække dig selv ude af dit hus eller din lejlighed. Og idet det sker, så bander og svovler du, for så ved du godt, hvad der er nødt til at ske nu. Du skal have fat i en låsesmed. Bor du i København, så kan du få SESAM Låse til at hjælpe dig. Her får du kvalificeret hjælp hele døgnet samt en hurtig og nem løsning. Men dette er ikke det eneste, de kan hjælpe dig med. Overvejer du at installere et alarmsystem, så kan de også her være behjælpelige. Så kan du være sikker på at skræmme ubudne gæster væk i en fart. Klik her for en låsesmed i København og læs mere om de mange forskellige ting, de tilbyder hos SESAM Låse.

Styrk dit barns motorik

Er du på udkig efter nogle anderledes møbler til børneværelset, som samtidig kan bruge til leg og læring, så bør du se lidt nærmere på de smarte tumlemøbler fra bObles. Du finder dem hos Magasin i et væld af forskellige former og farver. Brandet er kendt både herhjemme og i udlandet for dets flotte design og multifunktionelle løsninger. De flotte farver appellerer i den grad til børn og de bløde materialer tillader dit barn at kravle og tumle rundt på dem helt uden at komme til skade. Forskellige udformninger giver anledning til motorisk udvikling for dit barn, da nogle af tingene kan vippe imens andre ting skaber anden form for bevægelse. Du kan klikke her og forelske dig i de mange søde ting fra bObles. Men husk, at Magasin også tilbyder utroligt mange andre spændende ting til både dig og dit barn. Webshoppen er spækket med lækre brands til gode priser, og du modtager dem med posten i løbet af få dage. Udvælg dig dine bObles-favoritter i dag!