En slagleklipper hjælper til græsklipning på store arealer

En slagleklipper er en velfungerende maskine, som kan hjælpe til at klippe græs på store arealer. Den findes i flere forskellige størrelser og modeller, og hvilken slags du bør vælge afhænger af, hvor meget græs du har behov for at klippe, samt hvor du har behov for at klippe. Bredden på klipperen har indflydelse på, hvor hurtigt du kan klippe dit græsareal, men jo større en klipper du vælger, jo større en maskine kræves der også for at trække den. Slagleklippere kan købes med en hydraulisk, sideforskydende funktion, som kan være en fordel, når man skal klippe græs tæt ved forhindringer. Du kan let komme tæt på forhindringer og under hegn, da klipperen kan rykkes sidevejs oppe fra traktoren, og dette gør det lettere at komme helt ud i kanterne.

Klipper både højt og vådt græs

Med en slagleklipper får du en meget alsidig græsklipper, som kan klippe græsset, både når det er tørt og vådt. Det afklippede græs kastes bagud, så det ikke sætter sig fast inde i klipperen og forhindrer hammerslaglerne i at klippe græsset. Dette sørger for, at både tørt og vådt græs ikke kommer i vejen, og du kan dermed foretage en flot klipning af græsset. En slagleklipper kan klippe græsset ned til cirka 30 mm, og den påvirkes ikke af, om der forefindes tidsler eller brændenælder. Den sørger for en solid klipning af både græs og ukrudt i flere forskellige længder.

Hvor anvendes en slagleklipper?

Mange private med store, ekstensive græsarealer kan få stor glæde af en slagleklipper. På arealer hvor der ikke kun gror græs, kan en slagsklipper med sine stærke og solide hammerslagler sørge for, at dine arealer fremstår flotte og velholdte. Naturen kan hurtigt komme til at se tilgroet og uoverskuelig ud, hvis man ikke sørger for at holde græs og ukrudt nede. Dette kan en slagleklipper hjælpe med, og den anvendes ofte af kommuner til at holde mange offentlige arealer flotte og præsentable.

Alt efter hvilken slagleklipper du vælger, så kan den monteres på både traktor, ATV og minilæsser, så du har flere muligheder for at trække den og klippe græs mange forskellige steder. For at se nærmere på forskellige modeller og størrelser kan du klikke her.