Skal du på tur og vil have kaffen med?

Hvad er udflugt uden kaffe? Alfi laver både stilsikre og holdbare termokander, så du kan få varm kaffe med på tur.

Vi forbinder ofte tyskerne med omhyggelighed, og det kan også ses i det tyske brand Alfi, der i mere end 100 år har skabt produkter med en kvalitet og standard, der er svær at slå.

Noget af det, der især er blevet kendt fra Alfi er termokander og termoflasker, og der findes utrolig mange forskellige variationer af netop disse. De har alle et meget elegant design, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Der findes altså både termoflasker til brug hjemme i stuen, men også termoflasker til at tage med ud på tur, i skoletasken eller et tredje sted, når du er på farten.

Du kan eventuelt få en Alfi termoflaske i stål i forskellige størrelser. Eksempelvis en der kan indeholde en halv liter svarende til cirka fire kopper. Den egner sig godt til udearbejdende, håndværkere eller friluftsmennesker. Så hvis du er en af dem, der har brug for at kunne have varm kaffe med på farten, så er Alfis termoflasker et godt bud for dig.

Hvis du er i tvivl om, lige præcis hvilken type termoflaske eller -kande, der passer til dit behov, så vil Jes Pors gerne hjælpe dig med at give flere informationer om de enkelte flasker og kander.