Sandnes garn – luksuriøst garn fra Norge

Er du på udkig efter garn til dit næste strikkeprojekt? Så er du kommet til det rette sted. Læser du med her, kan du nemlig lære meget mere om det luksuriøse Sandnes garn fra Norge. Er du interesseret i at anskaffe garnet, så køb garn her. Det lækre garn bliver solgt over hele verden, og det er derfor også yderst anerkendt. Det skaber super lækre resultater og så er det bare utroligt nemt at bruge. Noget af det mest populære Sandnes garn er deres børstet alpakka, som er perfekt til sweatre.

Sandnes garn – børstet alpakka

Det fantastiske børstet alpakka garn er luftigt og helt igennem lækkert. Laver du en sweater af dette garn får du en strik med et yderst eksklusivt look, som samtidig er blød og behagelig at have på. Du vil kort sagt elske den strik, som du får ud af dette Sandnes garn. Dette Sandnes garn er let som fjer, men samtidig overraskende varmt – netop derfor er den især velegnet til beklædningsdele til både store og små. Ønsker du at strikke den helt perfekte sweater til vinter, så er dette Sandnes garn det oplagte valg. Du vil få en moderigtig og vamset strik, som kan holde dig varm på de kolde vinterdage.

Silk Mohair fra Sandnes garn

Noget andet yderst eksklusivt garn fra Sandnes garn er det lækre Silk Mohair. Dette garn er noget af det absolut blødeste Mohair garn, som findes på markedet. Nogle af dem, som ikke kunne tåle almindelig Mohair garn har faktisk vidst sig at kunne tåle Silk Mohair garnet – så prøv det endelig, du bliver med garanti positivt overrasket. Garnet er tyndt, men fylder mere, når det strikkes. Resultatet med dette garn er en lækker og fluffy strik, der er let som fjer og super dejlig at have på.

Dette er blot to ud af mange garntyper fra Sandnes garn, og alle de andre typer er naturligvis mindst ligeså lækre. Sandnes garn er kendt for deres høje kvalitet, og du er altså altid sikker på at få et absolut perfekt resultat med deres garn.