Sådan pakker du dit flyttegods ideelt

Når du skal flytte, kan hele nedpakningsprocessen trække en del ud, og det er som oftest en kedelig proces, der for det meste blot skal overstås. Du kan dog selv sørge for, at hele processen forløber gnidningsfrit og fornuftigt, så du også er tilfreds med dit arbejde, når bohavet skal pakkes ud på din kommende bopæl. Der bliver nemlig ofte foretaget helt trivielle fejl, som besværliggør flytteprocessen – den forkerte samling af flyttekasser, overfyldningen af disse eller kasser, som fyldes helt op til randen med alt for tunge genstande, så de er umulige at flytte. Læs blot videre for at få de vigtigste råd til, hvad du bør sørge for ved din nedpakningsproces.

Gode markeringer og robuste flyttekasser

Det skal først understreges, at du altid bør benytte flyttekasser, selvom du måske har mange forskellige kasser liggende fra forskellige indkøb. Disse papkasser er som oftest af dårlig kvalitet, og de er slet ikke egnede til at flytte ejendele. Flyttekasser er robuste papkasser, som er lavet til at kunne bære en del. Det er ideelt at fylde flyttekasserne med ejendele, så de vejer omkring 20kg. Så undgår du at forvolde skade på dig selv under flytteprocessen, og din flytning bliver så effektiv som muligt. Hvis du skal effektivisere udpakningen lidt ekstra, så sørg for at armér dig med en god markeringstusch. Markér flyttekassernes indhold tydeligt, så du ved, hvor flyttekasserne skal stilles i din nye bopæl. Så bliver du slet ikke i tvivl om, hvor du skal finde dine ejendele.

Du kan bl.a. få fat på gode flyttekasser ved dette flyttefirma i Københavnsområdet.

Den rette nedpakning

Når du kommer godt i gang med din nedpakning, er der nogle helt grundlæggende ting, du skal sørge for – tunge ting nederst i kassen. Det er det vigtigste. Det hjælper ikke at pakke de skrøbelige vinglas nederst, hvorefter du placerer din samling af ordbøger ovenpå – det er svært at bære på, og glassene holder slet ikke til det. Dernæst skal du huske, at så meget som muligt skal pakkes i kasser. Også de større ting som tæpper, puder og dyner. Det sparer simpelthen tid på flytningen, at du ikke skal gå op og ned ad trapper med en dyne i én hånd og et tæppe i en anden hånd. Det er, hvad professionelle flyttefirmaer vil gøre, som for eksempel Doegnflyt.dk, som kan hjælpe dig med din flytning. Dog kan du godt undlade at pakke møblerne i flyttekasser – det fungerer sjældent godt.