Sådan holder den perfekte housewarming

Når man har fået nyt hus, så skal det fejres! Familie og venner bliver inviteret, så huset kan blive vist frem. Samtidig skal det gerne være festligt og hyggeligt, så alle får en god dag ud af det. Dog er det ikke altid lige nemt at få arrangeret sådan en begivenhed. Der er mange ting, der skal være styr på, og som skal forberedes, før gæsterne kommer. Det nytter ikke noget, at man skal løbe rundt hele aftenen – så får man jo slet ikke nydt det. Derfor får du her et par råd til, hvordan du kan holde en perfekt housewarming.

Uden mad og drikke…

Ja som ordsproget siger, så skal der altså mad og drikke til. Det er vigtigt, at dine gæster ikke går rundt og er sultne eller tørstige. Derfor er det en god idé at forberede en god menu. Det behøver ikke bestå af en hel masse retter – det kan sagtens holdes simpelt. Dog vil det så være smart også at have nogle snacks og drinks klar. Det er jo også en oplagt mulighed for at gøre aftenen endnu mere festlig. Du kan f.eks. købe en god flaske whisky, som I kan nyde i løbet af aftenen. På https://www.uhrskov-vine.dk/produkter/spiritus/whiskyer der mange gode tilbud på flere typer whiskey, vin, rom og meget andet, så du kan finde det helt perfekte til din fest. Når du har fået styr på maden, så har du allerede et godt udgangspunkt for en god housewarming.

Pynt op!

Til en housewarming er det også oplagt at pynte lidt op. Det er trods alt det nye hus, du fejrer, så det skal selvfølgelig fremhæves. Derfor vil være bedst, hvis du venter med at holde din housewarming, til at der ikke er alt for meget flytterod. Så kan din familie og venner se huset ordentligt, og det vil tage sig bedre ud. Derudover kan det være, at du kan få fat i nogle flotte lyskæder, der kan hænge og lyse op i husets hjørne og kroge. Det vil også skabe en hyggelig stemning i huset. Det kan også være, at du vil have det mere klassisk med nogle balloner eller guirlander. Det er helt op til, hvad du bedst kan lide, og hvad der passer bedst til dit nye hus.  

Aftenens aktiviteter

Da en housewarming fest handler om at vise det nye hus frem, så skal der selvfølgelig også være en rundvisning. Her kan du vælge at vise gæsterne rundt i takt med, at de kommer, eller du kan vente, til alle er kommet og gå rundt i samlet flok. Det er helt op til dig. Derudover er et nyt hus også ofte forbundet med et nyt kapitel i ens liv. Derfor kan du i løbet af aftenen holde en tale, eller måske kan du lave en lille quiz om dit liv indtil nu. Det vil være et sjovt indspark og give noget liv til festen. På den måde får du nemt en festlig housewarming, der giver mange gode og sjove minder.