MP Energibyg – speciale i isolering, over- og understrygning

Står du og skal have foretaget enten understrygning, overstrygning, hulmursisolering, loftsisolering eller etageisolering af dit hus? Så er du kommet til det rette sted. MP Energibyg er nemlig eksperter inden for alle de overnævnte, og vælger du at bruge dem til dit arbejde, er du sikker på at få en kvalitetssikker og langtidsholdbar løsning.

Overstrygning – kom fugten i forkøbet

Begynder du at finde tegn på svamp eller råd i dine spær? Måske trænger der vand ind ved dit tag? Så bør du overveje at få foretaget en overstrygning af dit tag – det kunne det efter omstændighederne nemlig godt trænge til. Du kan med en overstrygning nemlig komme fugten i forkøbet, og dermed redde dit tag fra fugtskader. Hvis du gerne vil forlænge levetiden på dit tag, og uden at skulle investere i et helt ny tag, så er en overstrygning af taget altså den helt rigtige løsning for dig.

Understrygning af tage

Er dit undertag bygget op med plast? Så vil det med tiden begynde at mørne eller blive porøst, hvilket i sidste ende vil føre til et utæt tag. Rigtig mange huse i Danmark har faktisk et dårligt undertag – specielt mange huse fra 1970’erne og 1980’erne. Disse huse har dårligt tag netop fordi undertaget er lavet af plastik, som ikke kan tåle store temperatursvingninger. Du kan dog løse problemet ved at laven understrygning af taget. Som navnet også indikerer, så bliver understrygning lavet inde fra loftet, og vælger du at få foretaget en understrygning, forlænger du altså levetiden af dit eksisterende tag samt du får repareret utætheder.

Det er altså vigtigt at få repareret dit tag i tide, uanset om det er en over- eller understrygning der skal til. Dit tags alder kan desuden ofte fortælle, hvorvidt det kan betale sig at reparere yderligere på et. Overvejer du at få foretaget en over- eller understrygning af dit tag, er det altså vigtigt, at du få tjekket alderen på dit undertag først, og på denne måde sikrer dig, at du får valgt en bedste løsning – og eller kan du naturligvis også altid få en masse gode råd hos MP Energibyg.