Lidt boliginspiration fra bl.a. Nordal og House Doctor

Står du og mangler lidt inspiration til boligen? Så er du kommet til det rigtige sted! Vi har her på dgma været ude og snuse lidt til markedet og har fundet lidt forskelligt godt til boligen, som vi mener passer ind i et minimalistisk moderne hjem. Dette skulle gerne blive et månedligt indslag, da vi alligevel sidder og kigger på mange produkter ofte.

Konsolbord fra nordal

Med dette konsolbord fra Nordal, får du ikke blot et praktisk og smart mkonsolbordøbel som passer perfekt til entreen eller stuen, men også et rigtig flot møbel som ikke “fylder” for meget så at sige. I skuffen er der plads til at gemme alle de ting der blot ville ligge og flyde væk, såsom handsker og huer. Ovenpå møblet kan man evt. placere en skål ala denne, hvor man architectmade_pk_bo_lkan have lidt forskelligt som man hurtigt skal have fat i, som fx et nøglebundt. Den kan købes hos livingshop her.
Hvis man hellere vil have lidt farver ind i form af blomster og en vase, så vil en kähler kahler-omaggio-vase-sort-mellemomaggio vase i sort også passe ganske glimrende ind på bordet. Den kan købes rigtig billigt hos coolshop her.

Skab hyggelig belysning med en house doctor lyskæde

Man behøver ikke altid at skabe belysning på den traditionelle måde vi er vant til. Inden du køber din næste belysningsgenstand, så overvej om Cs0600denne house doctor lyskæde ikke kunne sættes i spil på en eller anden måde i dit hjem. Med dens mange anvendelsesmuligheder, såvel ude som inde, er det en god måde at skabe lidt “rav” i de danske traditionelle hjem. Hvis man kan lide at have troldegrene og andre lignende ting indenfor, er det også en oplagt mulighed for at få det ekstra ud af disse allerede flotte pyntegenstande.
Lad høre fra dig!
Vi graver tit rundt i de mange forskellige shops der er rundt omkring, og vi er derfor altid interessede i at høre om andres fede fund. Smid gerne en kommentar i feltet nedenfor hvis i er faldet over et fedt produkt!