Lad din bolig mærke nutidens skønhed

Du kigger i spejlet. Du spotter diverse skønhedsfejl, som vi alle kan nikke genkende til, når vi kigger ind i spejlets sandhedseliksir. Vores bolig har det på samme måde, når vi kigger ud over dets vider. Vores øjne fungerer som hjemmets skønhedsfejlsfindere. Uden os kan boligen ikke indrette sig selv og vise sig fra sin bedste side. Boligen er kun så flot og god som vores synspunkt gør det til. Derfor gælder det for os at minimere boligens skønhedsfejl, hvilket vi nu vil gøre med diverse skønhedstip – disse tips til boligidéer kan b.la. ses på FTP Lokalavisen Vesterbro, hvor mode og indretning kan analyseres. Der er mange måder at lade din boligs skønhed vokse på. Det er faktisk nogle af de mest simple ting, der kan være med til at gøre en kæmpe forskel.

Sådan lader du din boligs skønhed skinne

En bolig indeholder et stort antal af subjektive valg. Vi indretter hver især vores bolig på forskellige måder, derfor kan der hver stor forskel på, hvad vi hver især betragter som skønhedstips. Dog deler vi stadig meget de overordnede bolig-designbeslutninger, og der er da også nogle overordnende skønhedstips, som vi alle kan tage inspiration fra.

  • Vælg en overordnet stil for boligen. Hvis hele hjemmet følger den samme stil, så kan det sjældent gå helt galt. Hvis du vælger f.eks. at lave boligen hypermoderne, så lad alle rum følge denne formel for en maksimal boligindretning.
  • Vælg matchende farver. Et skønhedstip der altid er passende, er det der omhandler farven af boligen. De forskellige rum bør passe sammen i deres farvepallet. Hvis f.eks. stuen har en kontrastfuld farvekombination, så bør dette valg føres videre i de andre rum.
  • Møblerne bør være nogenlunde matchende med hinanden. Dette passer med stil-valget. Hvis du vælger nogle retro-møbler i soveværelset, så bør du også vælge nogle retro-møbler i stuen. Hvis ikke, så skabes der en kontrast i boligen.
  • Dekorer på samme måde i alle rum. Dekoration har meget at sige i rummenes overordnede vibe. Udsæt dig en speciel stil af dekoration, og overhold denne stil i alle rummene.