INDRET DIN HAVE MED GRANIT OG STEN  

Granit og sten er i senere tid blevet en meget nem og attraktiv måde at indrette med. De er specielt anvendelige til udendørsarealerne til et hus og kan bruges til stort set alt – kun fantasien sætter grænser. 

Her har vi samlet et par tips til, hvordan du kan indrette netop din have med granit og sten, så du ikke bare får en smuk, men også en funktionel have på ingen tid. 

Idylliske havesøer 

En havesø kan gøre din have til et idyllisk sted, hvor du kan slappe af og tanke op til den nye stressende uge, der lige forude. Det kan dog også være en sjov oplevelse for børn, som kan hoppe rundt på granitstenene, der placeres ude i havesøen eller sidde ved kanten og måske endda fordre ænder, hvis man er så heldig at have sådan nogle.  

Terrasse 

Ønsker du dig en smuk terrasse til dit hus? Granit og sten kan bruges til at lave den flotteste terrasse med plads til hele familien, som I kan få glæde af i mange år i fremtiden. Det kan desuden også bruges til at lave det sødeste lille  

Havebede 

Vi du gerne dyrke dine egne grøntsager eller vil du gerne have en have fuld af farvestrålende blomster, så kan granit og sten bruges til at indrette præcis efter det. Granit og sten bruges til at skabe de flotteste overgange i din have, så den ikke ser rodet ud, men har en perfekt indretning med for eksempel grøntsagsbede adskilt fra blomster eller måske endda gulerødder og agurker adskilt fra persille og purløg.  

Indkørsler 

Granit og sten er den oplagt løsning, hvis du vil have lavet en indkørsel til dit hus eller bare renoveret den gamle. Små granitskærver er den oplagt løsning til en indkørsel. Det er også en løsning, som mange benytter sig af. Man kan dog også lave en meget lækker indkørsel af fliser. Og der findes jo mange forskellige former og farver fliser, hvilket giver dig mulighed for at lave en hel unik løsning til lige netop din indkørsel.  

Indgangsparti 

Vil du gerne have en smuk forhave, der får dit hus til at se endnu smukkere ud? Granit og sten kan bruges til at lave gangstier med et hav af fliser i forskellige farver og form, så dine gæster altid bliver mødt af en velstruktureret og smuk forhave, som de kommer til at misunde.