Hold en anderledes jul

Har du nogensinde overvejet, at det er lidt for stressende at holde jul? Der er så mange ting involveret i julen, at det hele kan flyde over af bare pynt, gaver og julemad. Men der er faktisk også andre måder at fejre jul på, og hvis du kunne tænke dig at prøve noget nyt, kan du vælge at gå en lidt alternativ jul i møde.

Jul med Dayz

Du kan eksempelvis vælge at holde en jul, hvor der er ekstra meget fokus på afslapning. Det kan betyde, at du får mere tid til at værdsætte familien, få talt om bestemte ting, se film eller spille spil sammen eller måske gå nogle af de ture, du alt for sjældent får gået med din familie. Hvis du vælger at holde jul med Dayz, kan du få stillet juletræ og pynt til rådighed, og du skal egentlig bare sørge for at holde den jul, du bedst kunne tænke dig. Gaverne kan du selvfølgelig tage med i det omfang, du selv ønsker det, og der er på mange måder lagt op til en jul, som gør noget godt for familien.

Se mere her.

Tag sydpå

Hvis du gerne vil helt væk fra den klassiske jul, så skulle du overveje at tage familien med sydpå. Hvis det virker som en dyr fornøjelse, kan du jo overveje at droppe gaverne i stedet, og så går det måske næsten lige op. Det kan være ganske befriende, hvis man føler en vis mængde stress over juletraditionerne, at man bare kan nyde solen, mens andre stresser rundt derhjemme.

Er du ikke så glad for varmen, kan du eventuelt tage en tur på ski. Norge er et godt bud på et sted, hvor du kan tage tingene helt ned på det niveau, du selv ønsker det. Lej eventuelt en hytte, og hold jul der med venner og familie.

Drop gaverne

Er det gaverne, som faktisk stresser dig mest ved julen? Måske er det tid til at prøve en jul, hvor du skruer ned for den slags og fokuserer på andre ting. Det kan også være, at du udelukkende vil give gaver, som er personlige, og som virkelig giver mening for dig at give. Det kan sætte tingene lidt i perspektiv, og det gør måske, at du får meget af din juleglæde tilbage. Husk, at du nok bør vende den slags med familien på forhånd, så der ikke kommer knas i stemningen, og julefreden sættes på spil.

Spis noget anderledes

Julemaden er manges absolutte højdepunkt i december, imens det for andre efterhånden er blevet lidt for meget. Nogle kan snart ikke spise mere andesovs, og de vil bare gerne prøve noget andet til jul. Det står os heldigvis frit for, hvad vi propper i munden den 24. december, så hvorfor ikke tage en ny retning, hvis man ikke er så glad for den traditionelle, danske julemad. Lav eksempelvis nogle lækre, hjemmelavede pizzaer, oksekød eller noget helt tredje, som gør dig veltilpas.

Leder du efter flotte gaver? Se mere på www.abelone-holte.dk/ .