Herregård – det godt!

Står du med en indkørsel eller en terrasse, som savner belægning? Det kan være, at du allerede har belægning, men at den ser trist ud. Det er en skam. Belægning er virkelig noget af det, der er med til at gøre dit flot – og helt dit eget. Hvis du mangler belægning ved et nybyggeri, eller du ønsker at skifte ud i den belægning, du allerede har, er herregårdssten en af de mest populære løsninger. Du kan finde herregårdssten på easy-stone.dk, som er holdbare, smukke og i forskellige størrelser og farver. Det jo alt andet end lige meget, hvordan din terrasse, indkørsel eller andet udarter sig. Det skal være flot. Det skal være lige præcis de sten, du ønsker. For selvom herregårdssten er en velkendt løsning, som pryder mange hjem, er der forskel på stenene. Og så er der også forskel på prisen, alt efter, hvor du handler. 

Det koster ikke en herregård

Forskellen i pris kan faktisk være ganske betydelig. Belægning bliver typisk handlet efter kvadratmeterpris, og der er altså mange penge at spare, hvis du vælger billige herregårdssten. Især, hvis det er et større projekt, du begiver dig ud i. Herregårdsstenene fra easy-stone.dk varierer fra 85 – 140,- kr. alt efter stenenes størrelse. Det er i den billige ende. Typisk koster de farverige blandinger lidt mere. Så hvis du vil spare penge, så vælg den klassiske, grå herregårdssten – men sørg for, at du vælger en forhandler, som ikke tager overpris. Billige herregårdssten er det bedste. Nogle forhandlere tager op til 20,- kr. mere pr. kvadratmeter. Et kort regnestykke siger, at det bliver 1000,- kr. dyrere for 50 kvadratmeter med de samme sten. Så sørg for, at du vælger billige herregårdssten.

Farverne fylder fladerne ud

Når din indkørsel, terrasse eller andet udendørs, som hører til dit hus, skal fyldes ud, har du sikkert et helt bestemt udtryk, du går efter. Det kan være, det skal være elegant? Måske farverigt? Herregårdssten kendes for sin klassiske, elegante grå overflade. Men de findes i mange forskellige farver, som kan mixes sammen til det helt rigtige for dig. Farvemix som:

  • Den klassiske, grå overflade
  • Et gråt mix af sten, som udfordrer de grå farvenuancer til det mørke 
  • Sort og antracitgrå, som resulterer i en mørk, tangerende til sort overflade
  • Et forårsagtigt gyldenmix, der er livligt og farverigt
  • Pariserfarver, som bruger en palet af fx røde og blå sten, så du får hele farvepaletten med

Det kan endda være, at du har en vision om to forskellige stenmix til terrassen og til indkørslen. Måske noget til noget tredje. Det giver dig rig mulighed for at sætte de rigtige sten. I de rigtige farver. En livlig terrasse og en elegant indkørsel? Det er dig, der afgør det. Stenene bliver ikke mindre slidstærke af, at de er i andre farver. Slidstyrken er noget af det, som herregårdsstenene har gjort sig populære på. De holder simpelthen bare. Den flotte, farverige facade beholder også sit liv, så du ikke bare kan nyde dine herregårdssten et enkelt år eller to.