Har dit barn svært ved at finde ro om natten?

Der er desværre rigtig mange familier, der gennemgår nogle hårde nætter. Måske er der i familien et barn, der har svært ved at finde ro om natten, hvorfor det påvirker forældrene. Det betyder, at de får en forringet nattesøvn, lige såvel som barnet ofte står op om morgene uden at være udhvilet og fyldt med energi. Det kan have en stor indflydelse på den måde, som man lever sit liv på, og i sidste ende kan det for både barn og forældre være med til at sætte en stor stopper for den glæde, som man ellers skal føle lige så snart, at der står en ny dag for døren fyldt med masser af andre muligheder end dem, gårdsdagen bragte. Dog er det ikke alle, der er så heldige at have det sådan. Er det noget, du kan nikke genkendende til, og vil du gerne have problemet løst, således I alle bliver mere glade og energiske? Så kan det være, at du bør tage et kig på fordelene med en kugledyne. Det kan du læse om her. 


Der er mange fordele ved en kugledyne – sørg for at dit barn sover trygt og godt om natten 

Der er nemlig flere fordele ved at investere i en kugledyne, og det er, hvad enten der ses fra barnets eller forældrene perspektiv. Og heldigvis er det også noget, der allerede er gået op for mange, hvorfor netop en kugledyne i fere familier allerede er et yndet redskab. En kugledyne er, som navnet antyder, en dyne udstyret med små kugler. Og selvom det måske lyder ubehageligt at sove med en sådan om sig, så gør det modsatte sig gældende – i hvert fald for de flestes vedkomne. Når man trækker en kugledyne ned over sig selv, vil man nemlig opleve en langt større grad af frihed fordi, at dynen omfavner en på en helt anden måde, end en traditionel dyne gør. Det betyder, at man føler en anden nærhed og komfort, og det er noget, der kan være med til at give den ro, som barnet kan opleve at have behov for.

En kugledyne er særdeles god til søvnbesvær samt psykiske og fysiske problemer 

Derudover giver en kugledyne også barnet mulighed for at få en helt anden kropsbevidsthed. Det betyder, at barnet bliver bedre i stand til at forstå egene signaler og finde ud af, hvad det er, som kroppen efterspørger. Og på den måde bliver barnet også bedre til at imødekomme dem. Det er også noget, der kan give en helt speciel ro, og det kan netop være den ro, der er behov for, således I alle kommer til at opleve en forbedret nattesøvn uden afbrydelser og forstyrrelser. En kugledyne er således måske den rette vej frem for jer – og lider dit barn af for eksempel ADHD eller psykiske eller fysiske hæmninger er dynen særligt velegnet, når der er behov for et værktøj, der kan hjælpe en til at få en bedre og mere rolig søvn