Gør altanen forårsklar

Når vinteren er forbi, er det tid til at gøre altanen klar til foråret, hvor fuglene kommer frem igen, blomsterne springer atter ud, og solen begynder på ny at skinne. Foråret er en dejlig tid, der skal nydes på altanen. Derfor er det en god idé at komme i gang med at gøre den klar til de fantastiske forårsaftener i selskab med venner og familien. Hermed får du en liste over nogle ting, som du bør gøre, så din altan kan blive fuldstændig forårsklar.

 

Ryd op

Mange altaner fungerer som opbevaring for diverse ting, som man ikke ønsker inde i selve boligen. Dog er der jo en grund til, at man har placeret det udenfor, og så er det måske på tide at overveje, om man egentlig gider at have disse ting. Når din altan skal gøres forårsklar, er det vigtigt, at du kommer af med de ting, der bare står og fylder på altanen uden grund.

 

Plant på ny

Når altanen skal gøres forårsklar, er det også på tide at sige farvel til de gamle og triste planter, der ikke længere nyder livet. Disse planter skal nu erstattes med levende blomster, der ser godt ud hele sommeren. Derudover bør du også overveje, om du vil begive dig ud i at investere i spiselige planter som f.eks. jordbær eller lignende. Dette kunne være sjovt at have på altanen, og de er her lige til at komme til.

 

Nipsting

Hvem elsker ikke nipsting? Det er ofte detaljerne på en altan, der får den til at se hyggelig ud. Her kunne det f.eks. være smukt med nogle små stearinlys eller nogle farverige krukker. Ønsker man at gøre sin altan ekstra hyggelig, kan man også investere i en lyskæde, som gør din altan til et lille og romantisk opholdssted for dig og evt. din kæreste. Lanterner er også i denne sammenhæng meget populære.

 

Få yderligere inspiration

Ønsker du at finde flere måder, hvorpå du kan udsmykke din altan og gøre den mere hyggelig, kan du finde yderligere inspiration ved at klikke her. Det kan ikke gå for stærkt med at få altanen gjort klar til foråret.