Går du meget rundt eller sår meget op i din hverdag?

Der er mange af os, der laver rigtig meget i oprejst tilstand hver dag. Og det er faktisk lige meget, om det er i forbindelse med det job, vi har, eller om det er fordi, vi forsøger at opretholde en aktiv hverdag, hvor vi måske går meget rundt. Når man har en sådan hverdag, er der dog nogle forholdsregler, man bør gøre sig, man kan nemlig hurtigt komme ud for, at man belaster sine fødder og hæle forkert, og det er noget, der i værste tilfælde kan føre til ubehagelige gener ikke kun i fødderne men bestemt også i den resterende del af kroppen – især ryggen, skuldrene og hofterne. 

Hvert et skridt vi tager, giver et stød op gennem hele kroppen

Når man går rundt, belaster man altid sin krop i en eller anden forstand. Hver gang der bliver taget et skridt, forekommer der et stød op gennem kroppen, og det stød kan efter nogen tid sætte sig som ømhed, gener eller en direkte skade. For at mindske de stød, er det derfor vigtigt, at vi sørger for at bruge noget fodtøj, der er fornuftigt at gå i, og som fødderne kan ånde i. Det vil sige, at det er en forel med nogle sko, der er støddæmpende, og som giver foden den støtte, der er behov for, når man går eller står. Så stabiliseres foden nemlig, og risikoen for at belaste den er mindre.

Du bør sørge for at bruge nogle gode indlæg i dine sko

Det er dog ikke alle sko, der er udstyret således, og derfor kan det for mange være en god ide at investere i nogle gode, støddæmpende og effektive skoindlæg. Disse kan placeres i næsten enhver sko, og de vil give foden den støtte og stabilitet, den har behov for. På den måde passer du på dine fødder, og du er dermed også med til at mindske risikoen for skader såsom hælsporer. Det er således muligt med behandling af hælsporer med såler og indlægtil sine sko. Og på den måde kan man få nogle meget sundere fødder, der ikke er med til at hæmme en i ens hverdag, hvad enten det har med ens jobstilling eller aktive livsstil at gøre.

Afhjælp gener og ømhed med såler

Og det er vigtigt, at vi tager os af vores fødder. De bærer rundt på os, og det skal de også gøre resten af livet. Og her skal det tænkes på, at det rent faktisk er hele vores kropsvægt, som de bærer rundt på hele tiden, hvorfor det godt kan betale sig at give dem lidt mere opmærksomhed. På den måde kan man også undgå uheldige skader og ømhed i hele kroppen. Der er nemlig mange, der går rundt og har ondt forskellige steder i kroppen uden at kunne finde en årsag, og ofte er det fordi ,at de ikke har taget et kig ned på deres fødder og den måde, som de behandler dem på.