Firmagave? Dansk design slår ikke fejl

Når du skal give firmagaver, kan der være mange ting at tage hensyn til. På én og samme tid skal gaven være personlig uden at blive for privat. Den skal signalere de rigtige intentioner, hvilket kan være flere forskellige ting.

Du kan blandt andet udvise de rigtige intentioner ved at købe danske brands i stedet for udenlandske, da det har en god signalværdi. Dansk design har et godt ry, og det er noget mange danskere gerne vil have stående i sit hjem. Blandt andet derfor er det en god idé – og altid en sikker vinder.

Køb firmagaver – værdsæt din medarbejder, kunde eller samarbejdspartner

Når du køber en firmagave, er noget af det vigtigste, at modtageren oplever, at de er værdsat, og at der sættes pris på deres arbejde. Det kan man ikke gøre med en hvilken som helst gave. En gavekurv med vin, kaffe, chokolade, og hvad der ellers måtte høre til, kan være en god idé. Men det er ikke på samme måde en permanent gave, som for eksempel en vase eller nogle lysestager af dansk design kan være.

En ”permanent” gave kan fungere som en slags pokal eller et trofæ, som medarbejderen kan føle stolthed over, og som medarbejderen kan vise frem til sine gæster. Det kan for eksempel være i forbindelse med et jubilæum.

Køb noget der holder og som har omtanke for miljøet

Når du køber dansk design, er det ofte ting, der er bygget til både at være slidstærkt og samtidig en fryd for øjet. Når du gør dette, kan det være med til at tilføje noget i modtagerens hjem, som ikke skal skiftes ud, men får mere eller mindre permanent plads. Du viser omtanke for miljøet ved både at se på, om genstanden er produceret i Danmark og om det er i god kvalitet, så modtageren ikke skal skifte den ud senere, og den hurtigt bliver smidt væk igen.