Find den rette håndstøvsuger og gør rengøringen lettere

Det kan ofte være en udfordring at komme grundigt rundt i de forskellige hjørner og afkroge af huset, når man er bundet af støvsugeren og dens bøvlede ledning, mens denne støvsuger også kan være overflødig at finde frem i forskellige små tilfælde. Ledningen er dog muligt at undgå, således man vælger en håndstøvsuger, der er ledningsfri, da man herved let og fleksibelt kan nå rundt i de forskellige hjørner og afkroge af huset, der ellers er svære at nå ud til. Der findes mange forskellige af disse håndstøvsugere på markedet, og det kan derfor være en fordel at gøre sig forskellige overvejelser, således man finder frem til den rette variant.

Ydelsen og kraften er vigtige parametre at være opmærksom på

Det skal nævnes, at en mindre, håndholdt støvsuger ikke er specielt kraftig, hvilket vil sige, at den ikke kan suge så kraftigt, som en større model håndholdt støvsuger er i stand til. Den mindre model er god til løsning af mindre opgaver, hvor der ikke er behov for den helt store sugeevne, mens den større model kan være god, hvis man vil foretage hele rengøringen med en håndholdt støvsuger uden ledning. Herudover skal man også være opmærksom på drifts- og opladningstiden på de forskellige modeller, og dette skal overvejes i henhold til behov. Skal man benytte støvsugeren længere tid ad gangen, kan det være en fordel med en længere driftstid, således den kan benyttes over længere tid. Det kan også være, at man har behov for en kort opladningstid, og i dette tilfælde kan man også finde modeller med meget korte opladningstider på ned til 12-14 timer.

Overvej også kapaciteten i henhold til type af opgave

Det skal også holdes in mente, at de mindre modeller besidder en begrænsning i, at de kan indeholde mindre skidt og støv, hvilket kommer som et resultat af deres lille størrelse. Dette er dog heller ikke så vigtigt, da modellerne er egnet til løsning af forskellige små opgaver, hvor det ikke er nødvendigt med en høj kapacitet. Har man dog brug for en høj kapacitet, kan man også få ledningsfrie støvsugere med en ønsket kapacitet. Læs mere og find modellen for dig i denne håndstøvsuger test.