Få isoleret dit hus og spar penge mange år frem

De fleste ved godt at man kan spare penge på at få isoleret sit hus ordentligt, men der er ofte lang fra tanke til handling. Det er trods alt ikke helt billigt at få isoleret sit hus, specielt hvis man skal have professionelle til det. Det kan dog være en god langsigtet investering, som man bør overveje hvis man er interesseret i at spare penge på varmeregningen.

I denne artikel vil vi kigge lidt nærmere på de forskellige isoleringstyper.

Hvis du bare gerne vil have et godt tilbud på isolering af din bolig, så klik her for at få et tilbud på isolering hos 3byggetilbud.dk

Typer af isolering

Vi har lavet en opridsning af de forskellige typer af isolering herunder. Alt efter hvilken type af isolering man er ude i, vil der være stor forskel i hvor stor varmebesparelsen vil være. Det er også typisk meget forskel i hvordan de enkelte isoleringer udføres.

Gulvisolering

Skal du have uldsokkerne frem så snart kulden blot viser sit ansigt? Så har du måske behov for at få isoleret dit gulv. Det er en af de mest brugte former for isolering, da der er mange huse der ikke har en optimal gulvisolering. Man udfører typisk isolering af gulv inden fundamentet bliver støbt. Hvis man skal efterisolere et eksisterende gulv, kan man også gøre dette via en krybekælder eller lignende.

Loftisolering

Et af de steder hvor du kan hente allermest på varmeregning, er din loftisolering. I og med at varmen stiger opad, er det ekstra vigtigt at man har et lag isolering der formår at holde godt på varmen. Hvis man ikke har en god loftisolering, vil man således miste en stor del af den opadstigende varme luft og derved kan forvente en stor varmeregning. Derfor skal man altid sørge for som minimum at have en ordentlig loftisolering. Hvis man har de rigtige folk til at isolere sit loft, kan man typisk få det gjort på ret kort tid(alt efter størrelsen selvfølgelig)

Hulmursisolering

Har du et lidt ældre hus som, hvor det er længe siden der er blevet hulmursisoleringefterisoleret? Så har du her en rigtig god mulighed for at spare en god slat penge på varmeregningen. Isolering af hulmuren har før i tiden ikke været et fokuspunkt når der blev bygget huse, hvilket har haft en negativ effektiv på husenes evne til at holde på varmen ret længe. Det har kostet mange husejere på pengepungen, så hvis du gerne vil undgå at bruge unødige penge på varme, så er en hulmursisolering et oplagt sted at starte, da det ofte ikke tager lang tid at få efterisoleret hele huset. Det foregår typisk ved at man laver små huller i muren hvor der så sprøjtes isolering ind i hulmuren.

Kælderisolering

En af de bedste grunde til at isolere i kælden er at du kan undgå at råd og svamp opstår, som jo trives i et fugtigt miljø. Ligeledes forbedrer du også indeklimaet ved at få isoleret kælderen. Da der er mange forskellige måder hvorpå isolering af kælderen kan udføres, anbefales det at man tager kontakt til en håndværker som har forstand på hvad der skal gøres i lige netop din situation.

Andre typer:

  • Udvendig facadeisolering
  • Isolering af etageadskillelse
  • Udvendig facadeisolering

Hvordan får du den bedste pris på din opgave?

Når du har fundet ud af hvad du skal have isoleret anbefaler vi at du får flere forskellige tilbud på din isoleringsopgave, samt undersøger priser på selv at købe isoleringen.

Men får at gøre det nemmere for dig, har vi selv undersøgt sagen via manuelle søgninger og pricerunner på de mest populære mærker og linket til dem der billigst på prisen.

Rockwool
Isover
Climowool

Derefter indhenter du 3 tilbud på isolering via 3byggetilbud og sammenligner priserne så du får en idé om hvilket prisleje vi ligger i.

Vedhæftet under er en kort video der viser hvordan 3byggetilbud fungerer.