Er Gran Canaria din næste vinterferie destination?

Gran Canaria er en af de destinationer, som bliver hyppigt besøgt når vinteren kommer til Danmark. Gran Canaria er et land, som har et nogenlunde varmt klima hele året rundt, hvilket ligger til grund for, hvorfor mange danskere vælger at bruge deres vinterferie der. De koldeste måneder i Gran Canaria er fra januar til april, hvor gennemsnitstemperaturen er mellem 21-23 grader, så hvis man trænger til et afbræk fra minusgraderne i Danmark, så kan Gran Canaria være en oplagt mulighed.

Gran Canaria som ferieø

Gran Canaria er der nok at lave. Der er lidt til enhver type, alt efter hvilken form for ferie, man ønsker. Hvis man er en stor børnefamilie, som ønsker at komme væk fra hverdagens stress og jag er der hoteller, som har plads til dette. Hotellerne har ofte adgang til både strand og pool alt efter hvilke af de to, man er mest til. Hvis man derimod er mere til en voksenferie, så er der også hoteller, som udelukkende rammer denne målgruppe. Her er der fra de fleste hoteller med gåafstand til bylivet, om det så er shopping eller fest man er til.

Aktiv ferie på Gran Canaria

Hvis man ønsker en ferie, som er præget af aktiviteter og ikke blot sol og sandstrand, så er der også muligheder for det. Gran Canaria er en ø, som har mange bjerge, og områder hvor det er muligt at gå ture eller køre på mountainbike. Det er desuden muligt at leje en bil, så man selv kan sørge for transport til og fra bjergene.

Der er altså mulighed for lidt af hvert på denne ø. Hvis du ønsker en ferie med sol, hvor der er mulighed for både at være aktiv, men også slappe af ved de hvide sandstrande, så er Gran Canaria en rigtig god mulighed for dette.