Ebikes er det nye trend

De seneste år er salg af ebikes steget i Danmark, og det er efterhånden blevet meget populært.

Hvorfor investere i en ebike?

Der findes mange gode grunde til hvorfor man burde have en ebike. For det første er ebikes en god måde til at starte en sund livsstil på. Hvis du fx plejer at tage bussen til arbejdet, kan du investere i en ebike og selv vælge hvornår du vil køre, og du får ovenikøbet masser af motion og dermed en sundere livsstil. Man sparer også mange penge ved at køre på en ebike, i forhold til at køre i bil. Her koster det kun få øre pr. km. For forbrug til el.

Den rigtige ebike til dig

Ligesom alle andre biler og cykler, findes der naturligvis ebikes i alle farver og størrelser. Så frygt ej, der er en der passer helt perfekt til dig.

Inden du køber en ebike, er det en god ide at stille sig selv disse spørgsmål.

  1. hvad er mine behov?

Inden du leder efter den perfekte ebike, er det en god ide at vide, hvad du skal bruge den til. Fx: Skal batteriet holde i lang tid? Skal den være let, så man kan bære den? Hvor langt skal den kunne køre?

  1. passer cyklen mig?

Vær sikker på at cyklen passer dig, da en ebike er en større investering. Det er en god ide at tage en prøvetur med cyklen, for at være sikker på at cyklen fx ikke er for tung, hvis motoren slår fra.

  1. hvilke ekstraudstyr skal jeg have?

Reglerne for ebikes er stort set de samme som med normale cykler. Derfor er det nødvendigt med lys på. Mange tilkøber også ekstra bremser, da ebiken er meget tung og derfor har brug for ekstra styrke til at standse.